Δείτε γιατί η φώτο αυτής της μαμάς που την ταΐζει ο σύζυγός της έγινε viral

Θηλάζει το μωρό της και τρώει ένα σάντουιτς με τη βοήθεια του συζύγου της.

 

Δείτε γιατί η φώτο αυτής της μαμάς που την ταΐζει ο σύζυγός της έγινε viral

Όταν η Courtney Burton δημοσίευσε τη φωτογραφία από το μαιευτήριο να θηλάζει το μωρό της και παράλληλα να την ταΐζει ο σύζυγός της, πραγματικά έμεινε έκπληκτη από το θόρυβο που προκλήθηκε.

Εκείνο που την εντυπωσίασε ( δυσάρεστα) και την αιφνιδίασε συνάμα ήταν ότι χάθηκε η ουσία καθώς πολλά σχόλια αφορούσαν την…γαλοπούλα που είχε το σάντουιτς!


https://www.instagram.com/p/CHJHzpTlL8J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

« Δημοσίευσα αυτή τη φωτογραφία με το πρώτο γεύμα μου μετά τη γέννα, ένα σάντουιτς με γαλοπούλα, το οποίο λαχταρούσα εδώ και 9 μήνες. Αυτή η φωτογραφία αναδημοσιεύτηκε ξανά και ξανά και αντί να λάβω μηνύματα όπως « πραγματικά σε νοιώθουμε, αυτό το γεύμα το αξίζεις», πήρα μηνύματα που έγραφαν « γιατί δεν έτρωγες γαλοπούλα τόσο καιρό, είσαι τόσο ηλίθια».

Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα: ο γιατρός μου μού είπε να αποφύγω ορισμένες τροφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου κι μια από αυτές ήταν και τα αλλαντικά. Έτσι έκανα. Δεν είμαι γιατρός, απλά τήρησα όσα μου είπε ο δικός μου ?♀️.⁣

Αυτό λοιπόν που ήθελα να επικοινωνήσω με την ανάρτησή μου ΔΕΝ αφορούσε το σάντουιτς γαλοπούλας. Ήταν γι’ αυτό το πρώτο γεύμα, μετά από 17 και πλέον ώρες στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου.

Αφορά εμένα, και το τάισμα του γλυκού αγοριού μου για πρώτη φορά μετά τη γέννησή του ενώ ο σύζυγός μου με ταΐζει.

Αφορά ΕΜΑΣ ως οικογένεια που υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.

Και αφορά όλες τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ που γιορτάζουν και υποστηρίζουν η μία την άλλη αντί νακάνει κομμάτια η μια την άλλη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved