Τηλεργασία: Κάπως έτσι είναι για μερικές μαμάδες

Το βίντεο αυτής της μαμάς θυμίζει σε όλους ότι η μητρότητα και η τηλεργασία δεν συνδυάζονται τόσο εύκολα όσο πιστεύει κανείς.

Τηλεργασία: Κάπως έτσι είναι για μερικές μαμάδες

"Απανταχού μαμάδες δεν είστε μόνες".

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η χώρα μας βρίσκεται σε καθολικό lockdown και οι περισσότεροι είτε βρίσκονται σε αναστολή, είτε σε τηλεργασία από το σπίτι τους.

Και αν είστε μαμάδες και αναρωτιέστε αν και οι άλλες μαμάδες δυσκολεύονται να συνδυάσουν τηλεργασία και μητρότητα στο σπίτι, μάθετε ότι δεν είστε μόνες. Σε ολόκληρο τον κόσμο οι μαμάδες που βρίσκονται σε καραντίνα και εργάζονται με τηλεργασία δυσκολεύονται όσο και εσείς.

Αυτό θέλησε να δείξει και η μαμά που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί. Με το κινητό της τηλέφωνο η Kristen Krahl από το Σικάγο, δημοσίευσε ένα βίντεο που τη δείχνει πώς καταφέρνει να δουλεύει από το σπίτι και παράλληλα να φροντίζει τα τρία της παιδιά.


https://www.instagram.com/reel/CEJ28ZqgCdR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φορά άνετα αθλητικά ρούχα, δουλεύει στον υπολογιστή της, αντλεί γάλα με το θήλαστρο και έχει κοντά της την 10 μηνών κόρη της, Maeve.

Με το βίντεό της η ίδια ήθελε οι μαμάδες να δουν ότι δεν είναι μόνες σε όλη αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις της γενικότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι έμπνευση για πολλές μαμάδες που βρίσκονται και εργάζονται στο σπίτι.

Δείτε και τις φωτογραφίες της και το βίντεο που ακολουθεί. Αν είστε μαμά που βρίσκεται σε τηλεργασία, σίγουρα θα ταυτιστείτε μαζί της... ειδικά αν έχετε και ένα μωρό στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved