Μαμά δύο αγοριών φτιάχνει τις πιο εντυπωσιακές τάρτες που έχετε δει (pics)

Η Devoney Scarfe ξεκίνησε να φτιάχνει τάρτες στην καραντίνα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μαμά δύο αγοριών φτιάχνει τις πιο εντυπωσιακές τάρτες που έχετε δει (pics)

Το δεύτερο lockdown είναι προ των πυλών και μικροί-μεγάλοι προετοιμαζόμαστε να κλειστούμε για ακόμη μία φορά στα σπίτια μας.

Τον περασμένο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, διαπιστώσαμε ότι οι μέρες αυτές του εγκλεισμού στο σπίτι είναι ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας, να δημιουργήσουμε και να ασχοληθούμε με χόμπι και δραστηριότητες που υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας το επιτρέπουν.

Τουλάχιστον αυτό ισχύει για την περίπτωση της Devoney Scarfe, μίας νεαρής μητέρας δύο αγοριών που δουλεύει part time ως γραφίστρια. Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, η Devoney ανακάλυψε μία ακόμη μεγάλη της αγάπη, το να φτιάχνει τάρτες, κάτι μάλιστα στο οποίο και αποδείχθηκε τρομερά ταλαντούχα. Όπως αναφέρει η ίδια η μαμά στο boredpanda.com, η ενασχόλησή της αυτή ξεκίνησε για να μη βαριέται, για να κάνει κάτι δημιουργικό και φυσικά γιατί καθημερινά έπρεπε να μαγειρέψει για την οικογένειά της.

Όσο για την πηγή έμπνευσής της, αυτή δεν είναι άλλη από την οικογένειά της, αλλά και τη διάθεσή της. Η κάθε τάρτα χρειάζεται περίπου τρεις ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί, ενώ όπως αναφέρει η γραφίστρια, τρώγεται μέσα σε μόνο πέντε λεπτά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τάρτες που έφτιαξε η Devoney. Θα εντυπωσιαστείτε!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @devoneybakes

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved