‘Am free: Το «κίνημα» που θέλει να απολαμβάνεις περισσότερο, χωρίς καμία ενοχή!

Πόσες φορές έχεις αισθανθεί την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινή σου ρουτίνα και να απολαύσεις κάτι που πραγματικά σε ευχαριστεί, μόνο και μόνο για να αισθανθείς ενοχές λίγα λεπτά αργότερα;

‘Am free: Το «κίνημα» που θέλει να απολαμβάνεις περισσότερο, χωρίς καμία ενοχή!

Η αλήθεια είναι πως ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, μας κρατούν συχνά προσκολλημένες σε μια ρουτίνα που ενδεχομένως δεν μας ωφελεί. Κυρίως όμως, μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές στη σκέψη και μόνο της απόλαυσης. Το να κάνουμε κάτι όμορφο για τον εαυτό μας, το να πάρουμε τον χρόνο μας για να απολαύσουμε ένα δροσιστικό χυμό ή το να τεμπελιάσουμε λίγο παραπάνω, θεωρούνται συχνά «πολυτέλειες».

Τα καλά νέα είναι όμως ότι, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα αλλάζουν. Διότι τώρα ήρθε το «κίνημα» ‘Am free που σε καλεί να αρχίσεις να απολαμβάνεις περισσότερο κάθε στιγμή, χωρίς καμία ενοχή!

Γιατί να πεις και εσύ ‘Am free!

Τι είναι το κίνημα ‘Am free και γιατί αξίζει την προσοχή σου; Πρόκειται ουσιαστικά για μια «φρέσκια» φιλοσοφία ζωής που σκοπό έχει να σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από όλα όσα σε κρατούν μακριά από το να απολαμβάνεις την καθημερινότητά σου, όπως τη θέλεις.

Το βασικό concept πίσω από το κίνημα του ‘Am free βασικά, σχετίζεται με το να υιοθετήσεις μια περισσότερο healthy νέα στάση ζωής η οποία θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Και για να συμβούν όλα αυτά, πρέπει να βάλεις τον παράγοντα «απόλαυση» στην κάθε σου μέρα.

Εν έτει 2020, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γίνεις και εσύ μέλος του και το γιατί θα το ανακαλύψεις στη λίστα που ακολουθεί. Πίστεψέ μας, τώρα είναι η ώρα να αρχίσεις να απολαμβάνεις δίχως δεύτερες σκέψεις τις επιλογές που σου ταιριάζουν περισσότερο και σε εκφράζουν!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved