Το «μυστικό» που επιτρέπει σε κάθε μαμά να είναι ήρεμη και ξέγνοιαστη!

Εκείνη η Τετάρτη έμοιαζε με όλες τις προηγούμενες, όμως εξελίχθηκε σε μία... άκρως οικογενειακή περιπέτεια, ευτυχώς με αίσιο τέλος.

Το «μυστικό» που επιτρέπει σε κάθε μαμά να είναι ήρεμη και ξέγνοιαστη!

Ακούγοντας τον πρώτο χτύπο από το ξυπνητήρι σηκώθηκα, ετοίμασα ένα «πλούσιο» πρωινό για τη μικρή μου και λίγο αργότερα την άφησα στην εξώπορτα του σχολείου δίνοντάς της ένα φιλί, ενώ συνέχισα τον καθιερωμένο δρόμο μου προς το γραφείο. Το 8ωρο πέρασε ανέλπιστα γρήγορα, κλείνοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με σχετική ευκολία και πριν καν το καταλάβω, είχε φτάσει επιτέλους η ώρα να παραλάβω τη μικρή από τον παιδικό σταθμό και να επιστρέψουμε παρέα πίσω στο σπίτι μας. Ειλικρινά, δεν έβλεπα την ώρα να ετοιμάσω το γεύμα μας και να περάσουμε παρέα το απόγευμα, χαλαρώνοντας, διαβάζοντας παραμύθια και παίζοντας στο σαλόνι.

Αυτό που δεν περίμενα βέβαια, ήταν πως θα έχανα τα κλειδιά μου, με εμένα να τα αναζητώ πανικόβλητη μέσα στο ατελείωτο χάος της τσάντας μου, χωρίς να είχα την παραμικρή ιδέα για το πού μπορεί να είχαν παραπέσει. Θέλοντας να γλιτώσω την εύκολη αλλά... αρκετά τσιμπημένη λύση του κλειδαρά, η πρώτη μου σκέψη λόγω κεκτημένης ταχύτητας, ήταν να τηλεφωνήσω αμέσως στον σύζυγό μου, όμως το ίδιο δευτερόλεπτο θυμήθηκα πως θα επέστρεφε το επόμενο πρωί από το επαγγελματικό του ταξίδι και έτσι, «προσγειώθηκα» επιτόπου στην πραγματικότητα. Εξαντλημένη όπως ήμουν, πήρα τη μικρή από το χέρι και μπήκαμε μαζί στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς, η οποία όπως πάντα, μου έδωσε τη λύση, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα παραβλέψει εντελώς!

Η «λύση» για μία ξέγνοιαστη καθημερινότητα

Φτάνοντας στο σπίτι της μητέρας μου και αφού βολευτήκαμε με τη μικρή στο σαλόνι, άρχισα να της εξιστορώ τα γεγονότα που είχαν προηγηθεί. Μόλις ολοκλήρωσα την αφήγησή μου και ήμουν έτοιμη να τηλεφωνήσω στον σύζυγό μου, η μητέρα μου με κοίταξε με ένα απορημένο ύφος και με ρώτησε: «Γιατί δεν κάλεσες έναν κλειδαρά, αφού έχεις ασφάλεια κατοικίας Anytime; Για μια στιγμή της ανταπέδωσα το ίδιο βλέμμα απορίας και έπειτα σαν αναλαμπή, θυμήθηκα ακριβώς σε ποιο πράγμα αναφερόταν, στα προγράμματα ασφάλισης σπιτιού της Anytime που είχαμε αποκτήσει και οι δύο μας online λίγους μήνες πριν. Μα πώς το ξέχασα; Μέσα στις καλύψεις που μου παρείχε, ανέφερε ξεκάθαρα την «Αντικατάσταση Κλειδαριάς», που σημαίνει πως σε περίπτωση ζημιάς της κλειδαριάς, απώλειας ή κλοπής των κλειδιών, μου καλύπτει το κόστος αποκατάστασης ή αντικατάστασης της κλειδαριάς, εφόσον έχω ασφαλίσει το σπίτι μου. Τότε, επικοινώνησα με την Anytime, ανέφερα ότι έχω χάσει τα κλειδιά μου, το δήλωσα και στην αστυνομία και στη συνέχεια κάλεσα έναν κλειδαρά. Η «μικρή» μας ταλαιπωρία, τελείωσε γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

anytime2

Μήπως ήρθε η ώρα να ασφαλίσεις το σπίτι σου;

Όταν κατάφερα πλέον να επιστρέψω στο σπίτι μου και να βάλω τη μικρή για ύπνο, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να «ξεσκονίσω» λίγο τις πληροφορίες που είχα σχετικά με το συμβόλαιό μου. Χρησιμοποιώντας την 24ωρη υπηρεσία my anytime, είδα αναλυτικά τις καλύψεις που μου προσφέρει, για αυτό σου προτείνω να ακολουθήσεις δίχως δεύτερη σκέψη το παράδειγμά μου, αποκτώντας άμεσα μία ασφάλιση κατοικίας και χαρίζοντας στο σπίτι σου την προστασία που του αξίζει, μόνο από 3 ευρώ τον μήνα! Πέρα από το γεγονός πως τα τρία νέα προγράμματα Anytime Home, Economic, Value και Premium, σου προσφέρουν τα πιο προσιτά ασφάλιστρα, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τη συχνότητα πληρωμής που σε εξυπηρετεί καλύτερα, να ασφαλίσεις την κατοικία σου, αλλά και το περιεχόμενό της στην πραγματική της αξίας και σε περίπτωση κάποιας ζημιάς, το σπίτι σου να είναι και πάλι, όπως πριν.

anytime3

Να θυμάσαι πως ειδικά αυτήν την περίοδο, που το σπίτι μας είναι το μέρος στο οποίο περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, είναι σημαντικό να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να διασφαλίσουμε τη σιγουριά, την ασφάλεια και την ηρεμία που μας κάνει και αισθανόμαστε, προστατεύοντάς το από κάθε απρόβλεπτο συμβάν που μπορεί να προκύψει σε μία... απρόβλεπτη καθημερινότητα. Ακριβώς για αυτό, μη χάνεις άλλο χρόνο! Μπες σήμερα κιόλας στην Anytime συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μέσα σε λίγα λεπτά ανακάλυψε ποιο από τα τρία νέα προγράμματα για ασφάλιση κατοικίας, ταιριάζει καλύτερα στις δικές σoυ ανάγκες, επιλέγοντας τις καλύψεις που επιθυμείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved