«Τι είναι αυτό;» - Η έκπληξη μιας μαμάς 15 λεπτά μετά τον τοκετό (pics)

Σοκαρισμένη η μαμά μετά την τεράστια έκπληξη που είχε λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Τι είναι αυτό;» - Η έκπληξη μιας μαμάς 15 λεπτά μετά τον τοκετό (pics)

Αυτή η φωτογραφία υπάρχει στον προσωπικό λογαριασμό της φωτογράφου Lauren Jolly στο Instagram και έχει γίνει viral.

Στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται η Nancy Ray που πλέον την ακολουθούν πάνω από 36 χιλιάδες χρήστες.

«Είμαι έγκυος»

Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral.

H Nancy έμαθε ότι ήταν έγκυος τον Απρίλιο του 2018. Τον Ιούνιο εκείνη και ο σύντροφός της ανακάλυψαν ότι θα αποκτήσουν μια τρίτη κόρη.

Όπως εξήγησε η ίδια, στις πρώτες εγκυμοσύνες δεν είχαν μάθει εκ των προτέρων τα φύλα των παιδιών τους, όμως ο άνδρας της αυτή το φορά ήθελε να μάθει το φύλο του μωρού, ώστε αν ήταν και πάλι κορίτσι, να προετοιμαστεί ψυχολογικά.


https://www.instagram.com/p/BuC8AdEl_5E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μωρό επρόκειτο να γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την πιθανή ημερομηνία τοκετού, αλλά μέχρι τις 12 δεν είχε έρθει στον κόσμο. Ωστόσο στις 13 Δεκέμβριου ένιωσε τις περιβόητες συσπάσεις. Ο σύντροφός της βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του, επειδή τον ταλαιπωρούσε μια ίωση. Τον ειδοποίησε ότι γεννούσε και έσπευσε αμέσως στο σπίτι για να βρίσκεται κοντά της τη στιγμή του τοκετού.

Μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και 24 ώρες ναυτίας, το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο και δυνατό.

Ωστόσο 15 λεπτά μετά ζήτησαν από τη μητέρα και τον σύντροφό της να κόψουν τον ομφάλιο λώρο. Εκεί έζησαν τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους. Το μωρό δεν ήταν κορίτσι, αλλά αγόρι.

«15 λεπτά μετά και τη στιγμή που πήγαμε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο είπα... "Μισό λεπτό... Τι είναι αυτό; Ένα αγόρι; Είναι αγόρι!" Κοίταξα τις μαίες με μάτια ορθάνοιχτα και εκείνες χαμογελώντας μου απάντησαν "ναι"», σχολίασε η ίδια κάτω από τις φωτογραφίες της.


https://www.instagram.com/p/BuEx5yaleVC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ούτε ο σύντροφός της το πίστευε και η έκπληξή τους απαθανατίστηκε από τη φωτογράφο που είχαν ζητήσει να βρίσκεται εκεί για να τραβήξει τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved