Μητέρα κυοφορεί το παιδί της κόρης της και είναι πανευτυχής (pics)

Έγινε παρένθετη μητέρα προκειμένου να αποκτήσει η κόρη της παιδί.

Μητέρα κυοφορεί το παιδί της κόρης της και είναι πανευτυχής (pics)

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι μητέρες, θα κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Από τη στιγμή που γεννιούνται και για το υπόλοιπο της ζωής τους, δεν σταματούν να νοιάζονται, να φροντίζουν, να περιποιούνται, να πονάνε γι΄αυτά.

Έτσι, και η Julie Loving. Βλέποντας τις άκαρπες προσπάθειες της κόρης της , Breanna Lockwood, να μείνει έγκυος, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα στο εγγόνι της.

Το δύσκολο ταξίδι στη μητρότητα

Η Breanna Lockwood ήθελε πάντα να γίνει μητέρα, και όπως οι περισσότερες γυναίκες, πίστευε ότι δεν θα δυσκολευόταν ιδιαίτερα. Μετά το γάμο της με τον Aaron ξεκίνησαν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδί . Όμως δεν προέκυψε εγκυμοσύνη και απευθύνθηκαν σε ειδικό. Ακολούθησαν 3,5 δύσκολα χρόνια για τη Breanna Lockwood η οποία έκανε οκτώ εξωσωματικές, είχε δύο αποβολές, και μια έκτοπη εγκυμοσύνη.

Τελικά τη λύση έδωσε η 51χρονη μητέρα της η οποία δέχτηκε να κυοφορήσει το παιδί της κόρης της. Βέβαια δεν ήταν εύκολο καθώς οι γιατροί δεν ήταν θετικοί λόγω της ηλικίας της. Τελικά, και μετά από πολλές εξετάσεις, δέχτηκαν να προχωρήσουν στη διαδικασία.

Η Breanna Lockwood μέσα από την σελίδα της στο Instagram την οποία χρησιμοποιεί και ως ημερολόγιο της εγκυμοσύνης της , έχει γράψει για όλα όσα βίωσε όλα αυτά τα χρόνια των προσπαθειών προκειμένου να αποκτήσει παιδί.

Για εκείνη η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της ( μαζί με αυτή που θα κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της), ήταν όταν είδε έμβρυο καθαρά στο υπερηχογράφημα.

Αν όλα πάνε καλά το μωρό που είναι κορίτσι, θα γεννηθεί το Νοέμβριo.

Όσο για τη μέλλουσα γιαγιά, δηλώνει πώς δεν υπάρχει πιο ανιδιοτελές δώρο από το να γίνεις παρένθετη μητέρα.

Παρένθετη μητρότητα: Τι ισχύει στη χώρα μας και πότε επιτρέπεται

Οι περιπτώσεις που γίνεται δεκτό το αίτημα των ενδιαφερομένων ενώπιον του Δικαστηρίου της χώρας μας για ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, είναι απόλυτα συγκεκριμένες και έτσι με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται οι εναλλακτικές μέθοδοι τεκνοποιίας. Άρα, αντιλαμβανόμαστε ότι για να γίνει δεκτή η αίτηση και να επιτρέψει το αρμόδιο Δικαστήριο την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή με τη μέθοδο της παρένθετης μητρότητας, θα πρέπει να συντρέχουν μία εκ των δύο περιπτώσεων στο πλαίσιο που αφορά την ιατρική διαπίστωση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Μαρία Παναγιώτου , είτε θα πρέπει να υπάρχει αποδεδειγμένη αδυναμία απόκτησης παιδιών με φυσικό τρόπο – υπογονιμότητα – αδυναμία κυοφορίας, είτε θα πρέπει να συντρέχει λόγος αποφυγής στο τέκνο μετάδοσης σοβαρής ασθένειας.

Σημαντικό στοιχείο που ελέγχεται από το αρμόδιο Δικαστήριο είναι η ηλικία της φυσικής ικανότητας αναπαραγωγής σε συνδυασμό με το ηλικιακό πλαίσιο που θέτει ο νόμος – ανώτατο ηλικιακό όριο και κατώτατο.

Τελευταία προϋπόθεση που πρέπει να υφίσταται, είναι η γραπτή συναίνεση των προσώπων που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί.

Στις περιπτώσεις όπου το ζεύγος είναι έγγαμο, η συναίνεση πρέπει να είναι γραπτή σε ιδιωτικό συμφωνητικό. Στη περίπτωση των ελεύθερων ενώσεων συντρόφων, απαιτείται η συναίνεσή τους να είναι αποτυπωμένη σε συμβολαιογραφικό έγγραφο. Ομοίως και στην περίπτωση της άγαμης μοναχικής γυναίκας θα πρέπει να αποτυπωθεί σε συμβολαιογραφικό έγγραφο η βούλησή της.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Breanna Lockwood.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved