Και όμως συμβαίνουν και στο σεξ ατυχήματα!

Και όμως, μπορούν και στο σεξ να συμβούν ατυχήματα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένει κανείς!

Μαρίνα Μόσχα
Και όμως συμβαίνουν και στο σεξ ατυχήματα!

Από το να σπάσει το προφυλακτικό, έως τον τραυματισμό των γεννητικών οργάνων μέσα από μία «άγαρμπη» κίνηση…

1. Mικροτραυματισμοί:

Θα ξεκινήσω λοιπόν με τους μικροτραυματισμούς που είναι και οι πιο συχνοί. Για παράδειγμα, να πέσεις από το κρεβάτι ή τον καναπέ την ώρα του πάθους, να σου τραβήξει τα μαλλιά κατά λάθος και να πονέσεις, να τον χτυπήσεις ή να σε χτυπήσει με μία άγαρμπη κίνηση ή με το σήκωμα του κεφαλιού και να δαγκώσεις την γλώσσα σου, να χτυπήσεις το κεφάλι σου στο κομοδίνο…

2. Περίοδος:

ναι, και αυτό μπορεί να σου συμβεί, να έρθει η περίοδος που περίμενες την άλλη εβδομάδα κείνη τη στιγμή και να διαπιστώσεις ότι λέρωσες όλο τον τόπο… άσε που μπορεί να σιχαίνεστε το αίμα και να έχετε και άλλες απρόσμενες αντιδράσεις!

3. Περίεργοι ..ήχοι!

Είναι οι νόμοι της φύσης, όταν υπάρχει διείσδυση, τότε ο υπάρχων αέρας θα βρει τον τρόπο να βγει. Μπορεί λοιπόν ο κόλπος με τον διείσδυση του πέους να θέλει να βγάλει τον αέρα που παγιδεύεται μέσα, δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι όμως γι αυτό, είναι κάτι φυσιολογικό. Επίσης και αέρια μπορούν να «ακουστούν» ή και να «οσμιστούν»! Υπάρχει ή ένταση της στιγμής μαζί με την πίεση που μπορούν να κάνουν το σώμα σου να …ακούγεται! ήχους.. των αερίων.

4. Σπέρμα στα μάτια:

Ναι, μπορεί να συμβεί και αυτό! Μην ανησυχείς, δεν παθαίνεις τίποτα, απλά σε τσούζει και μπορεί να πρηστούν και να κοκκινήσουν τα μάτια σου! Πλύντα με νεράκι και απλά περίμενε και θα …περάσει!

5. Κολλήσατε;

Πιο σπάνιο, μπορεί να συμβεί όμως! Ηρεμήστε, κάντε ένα κρύο ντουζάκι – αν είναι εύκολο - και αν δεν χωριστείτε, τότε ενδεχομένως να χρειαστείτε νοσοκομείο, μην ντρέπεσαι, άλλωστε δεν θα είστε ούτε οι πρώτοι, αλλά ούτε και οι τελευταίοι… Το ίδιο επίσης μπορεί να συμβεί και με τα σεξουαλικά βοηθήματα.

Δείτε 7 ακόμη ατυχήματα στη gallery που ακολουθεί:

Μαρίνα Μόσχα
Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved