5 στάσεις στο σεξ για νέους (και κουρασμένους) γονείς

Γιατί το σεξ καλό είναι να γίνεται

5 στάσεις στο σεξ για νέους (και κουρασμένους) γονείς

Σίγουρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να είσαι νέος γονιός και να περνάς ώρες με το μωρό σου έπειτα από μία κουραστική μέρα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες πτυχές στη ζωή μας, τις οποίες τείνουμε να βάζουμε στο περιθώριο όπως είναι… το σεξ! Ναι, όσο δύσκολη κι αν είναι η καθημερινότητα καλό θα ήταν να μην παραμελούμε το σύντροφό μας. Και όσο κουρασμένη κι αν είσαι, πάντα υπάρχουν τρόποι ακόμη και το σεξ να γίνει με πιο ξεκούραστο τρόπο. Παρακάτω σου έχω κάποιες προτάσεις.

Μη σου ακουστεί παράλογο αλλά μία safe λύση είναι πάντα η αυτοϊκανοποίηση. Πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται παράλληλα με το σύντροφό σου. Βαθμός δυσκολίας… 0. Ευχαρίστηση σίγουρα 10!

Το spoοning είναι επίσης μία εύκολη λύση για κουρασμένους γονείς. Για έξτρα ικανοποίηση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα δονητή.

Και επειδή το σεξ δεν είναι μόνο η πράξη αυτή καθεαυτή, καλό θα ήταν να βάλεις στη ζωή σου και το sexting. Όσο λοιπόν περιμένεις να γυρίσει από τη δουλειά και εσύ κάνεις τις δουλειές σου, στείλε του ένα σέξι μήνυμα (εσύ φυσικά ξέρεις καλύτερα τι αρέσει στο σύντροφό σου) και να είσαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθεί. Ακόμα και στα μηνύματα να μείνει το θέμα, μία μικρή ικανοποίηση την έχεις πάρει. Υπάρχει ωστόσο και η πιθανότητα να υπάρξει και συνέχεια με την επιστροφή του.

Και επειδή μιλήσαμε για sexting, υπάρχει πάντα και η επιλογή του Face Time. Όπως ακριβώς και στην προηγούμενη περίπτωση, έτσι και σε αυτή, μπορείς να το συνδυάσεις με τις υπόλοιπες δουλειές σου. Μόνο φρόντισε αφού θα σε δει, να έχεις φρεσκαριστεί λιγάκι.

Και τέλος, για τους λίγο πιο τολμηρούς, υπάρχει πάντα και η στάση 69 η οποία προσφέρει ευχαρίστηση με ελάχιστη προσπάθεια. Σημαντικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved