4 στάσεις στο σεξ απολύτως κατάλληλες για εγκύους

Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να απολαύσεις το σεξ ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; 

4 στάσεις στο σεξ απολύτως κατάλληλες για εγκύους

Το σεξ θα πρέπει να απολαμβάνεται σε κάθε περίσταση. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης-όπου πολλές γυναίκες μπορεί να φοβούνται ή να νιώθουν άβολα-οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι είναι απολύτως ασφαλές. Αφενός το έμβρυο δεν διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο, και αφετέρου είναι απολύτως ασφαλής και η μητέρα εφόσον βέβαια τηρηθούν κάποιοι κανόνες. Παρακάτω, σου έχουμε τις κατάλληλες στάσεις ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις το σεξ ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, καλό θα ήταν να ξεχάσεις την ιεραποστολική στάση και να επικεντρωθείς στις εξής:

Spooning: Είναι η στάση κατά την οποία η γυναίκα ξαπλώνει στα πλάγια και ο άντρας από πίσω της στην ίδια ακριβώς στάση. Η στάση αυτή βολεύει γιατί είναι ξεκούραστη και η διείσδυση είναι πιο ήπια.

Εσύ από πάνω: Η κοιλίτσα δεν πιέζεται και μπορείς να έχεις τον έλεγχο των κινήσεων και του ρυθμού.

Στην άκρη του κρεβατιού: Κάθεσαι στην άκρη του κρεβατιού ανάσκελα με τα πόδια να στηρίζονται στο πάτωμα. Αυτός έρχεται από πάνω. Θυμίζει ιεραποστολική αλλά είναι πιο ασφαλής γιατί το βάρος του σώματός του δεν πέφτει πάνω σου.

Στον καναπέ: Ανέβα με τα γόνατα στον καναπέ και την κοιλιά σου να κοιτάζει την πλάτη του επίπλου. Στηρίξου στα μπράτσα του και αυτός απλώς θα είναι όρθιος από πίσω σου.

Και κάτι για το τέλος: Τα οιστρογόνα της γυναίκας θέλουν τουλάχιστον 6 εβδομάδες για να επανέλθουν σε φυσιολογικά επίπεδα. Δε θα πρέπει να σε φοβίσει ούτε και να σε προβληματίσει η έλλειψη επιθυμίας για σεξ. Σιγά σιγά το σώμα αλλά και η επιθυμία σου θα επανέλθουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved