Τέσσερις τρόποι για να ξαναβρείτε το πάθος στον γάμο σας

Πώς να επαναφέρετε το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση σας.

Τέσσερις τρόποι για να ξαναβρείτε το πάθος στον γάμο σας

Όσο κι αν προσπαθεί ένα ζευγάρι, ειδικά με παιδιά, να κρατήσει το πάθος ζωντανό, η καθημερινότητα αποδεικνύεται ισοπεδωτική.

Η ρουτίνα, η κούραση, η συνήθεια, οι υποχρεώσεις δεν του αφήνουν περιθώρια να απολαύσει τη σχέση του και να ζήσει στιγμές πάθους ( όχι κατ΄ανάγκη με την ίδια ένταση της γνωριμίας τους).

Η κατάσταση όμως μπορεί να αντιστραφεί αρκεί να προσπαθήσουν και οι δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το imom.com υπάρχουν τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τον / την σύντροφό σας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα την ημέρα.

1656114027735-43968738-ponos-kata-ti-diarkeia-tou-sex.jpg

Άγγιγμα

Πότε είναι η τελευταία φορά που φιληθήκατε εσείς και ο σύζυγός σας εκτός από ένα πεταχτό φιλί για «γεια» ή για «αντίο»; Η Δρ Cheryl Fraser, πιστοποιημένη θεραπεύτρια στη μέθοδο Gottman, τονίζει ότι είναι σημαντικό να δίνει ένας στον άλλο ένα παθιασμένο φιλί καληνύχτας καθημερινά.

Και πριν πείτε « είμαι κουρασμένη και ένα παθιασμένο φιλί μπορεί να οδηγήσει σε κάτι που διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα», σκεφτείτε ότι την επόμενη φορά αυτό πιθανόν να μην ισχύει και να έχετε περισσότερη διάθεση.

Επικοινωνία

Τα ζευγάρια με την πάροδο του χρόνου, μιλάνε μόνο για τις υποχρεώσεις και το καθημερινό πρόγραμμα. Στη συνέχεια, αφοσιώνονται στα κινητά τους χωρίς να ανταλλάξουν άλλη κουβέντα.

Αλλάξτε το.Ξεκινήστε να κάνετε φιλοφρονήσεις στον / ην σύντροφό σας κάθε μέρα. Όταν ξέρετε ότι το άτομο που παντρευτήκατε σας θαυμάζει, σας εκτιμά και σας βρίσκει ελκυστικό, όχι μόνο αισθάνεστε καλύτερα αλλά και πιο ποθητοί.

emminopavsi-kai-sex.jpg

Φλερτ

Το φλερτ είναι ένας ακόμα τρόπος για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Στείλτε του/της ένα μήνυμα, βγείτε οι δυο σας, πιείτε ένα ποτήρι κρασί και γενικά κάντε πράγματα που ξέρετε ότι του/της αρέσουν.

Συνέπεια

Η συνέπεια είναι το κλειδί για να επαναφέρετε το πάθος στη σχέση σας. Δεν αρκεί να προσπαθήσετε μια φορά και τέλος. Αν θέλετε να μη βαλτώσει η ερωτική σας ζωή, χρειάζεται προσπάθεια και διάθεση κι από τις δύο πλευρές.

Η κούραση όπως και τα προβλήματα είναι σχεδόν καθημερινά, το ζητούμενο είναι αν θα τα παρακάμψετε ή θα τα αφήσετε να σας παρασύρουν οδηγώντας σε τέλμα τη σχέση σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved