Τρόποι να επαναφέρετε τη λίμπιντο μετά τον ερχομό των παιδιών

Γίνατε γονείς. Συγχαρητήρια.

Τρόποι να επαναφέρετε τη λίμπιντο μετά τον ερχομό των παιδιών

Γίνατε γονείς. Συγχαρητήρια. Από δύο γίνατε τρεις.Οκ! Κανένα πρόβλημα! Ίσως να νιώθετε διάφορα συναισθήματα, ίσως να μην ξέρετε πώς θα τα βγάλετε πέρα, ίσως να άλλαξε η ρουτίνα και η καθημερινότητά σας, όμως πιστέψτε μας, όλα αυτά είναι φυσιολογικά και θα αλλάξουν σε λίγες μέρες, μήνες κ.ο.κ..

Ένα ακόμη πράγμα που άλλαξε μετά τον ερχομό του παιδιού; Η σεξουαλική σας ζωή. Ίσως να μην νιώθετε το ίδιο μετά τη γέννα και θα επαναλάβουμε ότι αυτό είναι και πάλι φυσιολογικό. Τι μπορείτε να κάνετε όμως, σαν μαμάδες για να ξαναβρείτε τον παλιό σας εαυτό; Να επαναφέρετε το πάθος και τη λίμπιντο στη σχέση σας;

1. Σκεφτείτε θετικά

Πάρτε τον χρόνο σας. Μην σκέφτεστε πάντα αρνητικά. Δεν χρειάζεται να έρθετε αμέσως σε σεξουαλική επαφή αν δεν το θέλετε. Διατηρήστε όμως τη φλόγα αναμμένη. Αγγίξτε τον σύντροφό σας. Χαϊδέψτε τον. Φιλήστε τον. Αγκαλιάστε τον. Κουρνιάστε την αγκαλιά του και μιλήστε του για το πώς θέλετε να είναι η σεξουαλική σας ζωή μόλις επανέλθετε, ψυχολογικά και σωματικά.

pos tha ayxisete ti limpinto meta ton toketo 3

2. Κανονίστε ραντεβού

Μην πιέζεστε. Κανονίστε ένα indoor ραντεβού. Αφού βάλετε το μωρό για ύπνο κάντε ένα χαλαρωτικό ντουζ. Φορέστε τα καλά σας, δειπνήστε μαζί, πιείτε και όπου σας βγάλει. Έτσι δεν θα έχετε και το άγχος να γυρίσετε σπίτι, αν ανυσηχείτε για το παίδι.

3. Φιληθείτε

Δώστε πολλά φιλιά μέσα στην μέρα. Για καλημέρα. Για καληνύχτα. Για αντίο. Για καλωσόρισες. Φιλήστε τον άνθρωπό σας. Δείξτε του την αγάπη σας και το πάθος που νιώθετε για εκείνον, μέσα από όμορφες και απλές χειρονομίες και πράξεις.

pos tha ayxisete ti limpinto meta ton toketo 2

4. Κάντε ντους μαζί

Αν ο σύντροφός σας κάνει μπάνιο, εκπλήξτε τον, μπαίνοντας στην μπανιέρα μαζί του. Τρίψτε τον με το σφουγγάρι, λούστε τον και αφήστε τον με τη σειρά του να περιποιηθεί και εκείνος εσάς.

Σίγουρα θα σας πάρει χρόνο μέχρι να βρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό, αλλά πιστέψτε μας ότι θα τον βρείτε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα με το παιδί και τη νέα αυτή πραγματικότητα να αλλάξει τη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved