Kama Sutra εγκυμοσύνης: Οι 4 καλύτερες στάσεις του σεξ

Οι στάσεις του σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να είναι όχι μόνο απολαυστικές αλλά και άνετες για την έγκυο.

Kama Sutra εγκυμοσύνης: Οι 4 καλύτερες στάσεις του σεξ

Μπορεί αυτό για κάποιους να ακούγεται δύσκολο, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Υπάρχουν στάσεις που υπόσχονται άνεση, ευκολία και φυσικά απόλαυση. Η σεξουαλική σας ζωή μπορεί άφοβα να συνεχιστεί, εφόσον βέβαια δεν έχετε επιπλοκές και το επιτρέπει ο γιατρός σας. Και όχι, το πέος δεν μπορεί να ακουμπήσει το μωρό καθώς αυτό φιλοξενείται σε ειδικά σχεδιασμένο χώρο στο σώμα της μητέρας μέσα στον αμνιακό σάκο και τους μυς που περιβάλλουν την μήτρα, που δεν έχει σχέση με τον κόλπο όπου γίνεται η σεξουαλική πράξη.

Αν είστε έγκυος λοιπόν χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος, δοκιμάστε τες ASAP.

Γυναίκα από πάνω

Πρόκειται για μια στάση που διευκολύνει πολύ μια γυναίκα, καθώς βρίσκεται από επάνω, και εκείνη έχει όλο τον έλεγχο της ευχαρίστησης, της ικανοποίησης και της ολοκλήρωσης. Μια γυναίκα μπορεί να την δοκιμάσει στο 1ο, το 2ο και το 3ο τρίμηνο της κύησης.

Doggy Style

Αυτή η στάση είναι η αγαπημένη πολλών ζευγαριών ακόμη και όταν δεν περιμένουν μωρό. Μια γυναίκα σε αυτή τη στάση, νιώθει άνετη και ξεκούραστη. Είναι κατάλληλη και για τα τρία τρίμηνα της εγκυμοσύνης αλλά όπως και το Νο4, ενδείκνυται περισσότερο στο τρίτο τρίμηνο!

Στοματικό σεξ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η μοναδική στάση που κρατά ξεκούραστη μία έγκυο, ενώ απολαμβάνει όλα όσα της κάνει εκεί κάτω ο σύντροφός της.

Γυναίκα στο πλάι

Σε αυτή τη στάση η γυναίκα ξαπλώνει στο πλάι και ο σύντροφός της κολλητά πίσω από την πλάτη της, ακουμπώντας τη με το στέρνο του. Ένα μαξιλάρι μπορεί να τοποθετηθεί στα γόνατα της εγκυμονούσας ώστε να μην πιέζεται η κοιλίτσα της. Αυτή η στάση, είναι επιτρεπτή και στα τρία τρίμηνα της εγκυμοσύνης, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις πολλών γυναικών, είναι η πιο άνετη και ξεκούραστη κατά το 3ο τρίμηνο.

Πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε από τις στάσεις που αναφέρονται παραπάνω, ξεκαθαρίστε το εάν επιτρέπει ή όχι ο/η γιατρός σας τις επαφές. Αν η απάντησή του/της είναι «Ναι», τότε δοκιμάστε τες, ελεύθερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved