4 μυστικά για να «αναπτερώσεις» το ηθικό σου αυτές τις ημέρες που #menoumespiti

Το καταλαβαίνουμε απολύτως πως η ψυχολογία σου αυτές τις ημέρες έχει σκαμπανεβάσματα και για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

4 μυστικά για να «αναπτερώσεις» το ηθικό σου αυτές τις ημέρες που #menoumespiti

Τι μπορείς να κάνεις για να αισθανθείς καλύτερα, να χαμογελάσεις ξανά και να «φορτίσεις τις μπαταρίες σου» για μία ακόμη εβδομάδα καραντίνας.

Για να είμαστε ειλικρινείς όλες μας, έχουμε κάπως παραμελήσει την εξωτερική μας εμφάνιση λόγω σπιτιού. Ας το παραδεχτούμε. Τι κάνουμε λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση;

Bήμα 1: Ορίζουμε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα αφιερώσουμε σε εμάς τις ίδιες. Τα παιδιά μπορεί να κοιμούνται εκείνη την ώρα ή να τα απασχολεί ο μπαμπάς τους. Μήπως ήρθε αυτή η ώρα;

Βήμα 2: Κάνουμε ένα ωραίο μπάνιο, με scrub σώματος και όταν βγούμε ξεκινάμε το beaute. Scub προσώπου, μασάζ προσώπου και αρκετή ενυδάτωση.

Βήμα 3: Φτιάχνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα και βάζουμε τη μουσική που μας αρέσει μέχρι να δράσει η μάσκα στο πρόσωπό μας. Χαλαρή μουσικούλα για εσένα που θες να διαβάσεις έστω και για 10 λεπτά ένα περιοδικό, το mothersblog, το γυναικείο αδερφάκι μας Queen.gr ή μουσική με ένταση για εσένα που θες να χορέψεις. Ναι ναι όλα αυτά με τη μάσκα προσώπου.

Βήμα 4: Περιποιείσαι τα μαλλιά σου (ίσιωμα ή με μηχάνημα για μπούκλες) και φοράς κάτι που εδώ και 30 μέρες δεν έχεις φορέσει ποτέ ξανά. Ακόμη και το αγαπημένο σου φόρεμα.

Αυτός ο οδηγός επιβίωσης φτιάχεις από εμάς για εσένα με αρκετή αγάπη. Να σε προσέχεις και να σου δίνεις τη χαρά να χαμογελάς ακόμη και τώρα που #menoumespiti.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved