Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς κρύβουν ένα σπουδαίο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες (pics)

Αυτή η μαμά φωτογραφίζεται μετά τον τοκετό όπως τα μοντέλα της Victoria’s Secret και στέλνει το δικό της μήνυμα για τη μητρότητα και το γυναικείο σώμα.

Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς κρύβουν ένα σπουδαίο μήνυμα προς όλες τις γυναίκες (pics)

Για τις περισσότερες γυναίκες, τα παραπανίσια κιλά μετά από μία εγκυμοσύνη, είναι αναπόφευκτα. Η Hana Erskine, μία νέα μαμά που πρόσφατα έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες και μετά την εγκυμοσύνη της, το σώμα της είχε χαλαρώσει και είχε βάλει κάποια παραπάνω κιλά.

Όπως περιγράφει και η ίδια στο boredpanda.com, δεν αισθανόταν άσχημα για αυτό: «Για να είμαι ειλικρινής δεν αισθανόμουν λυπημένη ή ότι ντρεπόμουν για το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη. Ήμουν τόσο χαρούμενη που είχα γίνει μαμά και ένιωθα τέτοια αγάπη για την κόρη μου που δεν με ένοιαζε τίποτε άλλο.»

Ένα περιστατικό όμως, την προβλημάτισε και την έβαλε σε σκέψεις. Λίγες εβδομάδες μετά τον ερχομό της κόρης της, είδε τυχαία έναν παλιό συμφοιτητή της, ο οποίος μόλις την είδε την κοίταξε έκπληκτος λέγοντάς της «Ουοου, πήρες πολύ βάρος στην εγκυμοσύνη... Κάνε κάτι για αυτό για να γίνεις και πάλι ελκυστική».

«Μόλις γύρισα σπίτι, πήγα στον καθρέφτη και έμεινα εκεί να με κοιτάζω. Έβλεπα το σώμα μου μετά τον τοκετό, την χαλαρή κοιλιά μου και ξαφνικά ένιωσα ανεπιθύμητη και μη ελκυστική. Σίγα σιγά άρχισα να συγκρίνω τον εαυτό μου με όλες τις αδύνατες γυναίκες που έβλεπα γύρω μου και αυτό δεν έκανε καθόλου καλό στην αυτοπεποίθησή μου» είπε η Hana.

Τα συναισθήματα αυτά την ταρακούνησαν και αποφάσισε ότι ήθελε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να διαχειριστούν την αλλαγή που βλέπουν στο σώμα τους μετά από έναν τοκετό.

Η Hana αποφάσισε να αναδείξει το σώμα που έχει μία νέα μαμά μέσα από μία φωτογράφιση διαφορετική από όλες τις άλλες.

Σήκωσε μπλούζα, έβαλε κοντό σορτσάκι και αντέγραψε τις πόζες που έχουν κάνει στο παρελθόν μοντέλα της Victoria’s Secret.

Οι φωτογραφίες όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε τις, στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @abandoned.stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved