Σώμα μετά την εγκυμοσύνη - 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά βρίσκεται στις ατέλειες

Μαμάδες από όλον τον κόσμο φωτογραφίζουν το σώμα τους μετά τη γέννα και μας υπενθυμίζουν που βρίσκεται η πραγματική ομορφιά.

Σώμα μετά την εγκυμοσύνη - 10 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά βρίσκεται στις ατέλειες

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική περίοδος για κάθε γυναίκα. Επί εννέα μήνες προετοιμάζεσαι για τη μητρότητα, νιώθεις αυτό το μικροσκοπικό ανθρωπάκι να μεγαλώνει μέσα σου μέρα με τη μέρα και συνειδητοποιείς ότι σε λίγο καιρό η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά.

Η εγκυμοσύνη όμως, ως γνωστόν, φέρνει αλλαγές στο σώμα, σε άλλες γυναίκες περισσότερες και σε άλλες λίγότερες. Μερικούς μήνες πριν, το περιοδρικό Todays Parent, θέλοντας να υπενθυμίσει το μεγαλείο της γέννας και να παρακινήσει τις νέες μανουλες να αγαπάνε το σώμα τους με τις ατέλειές του, δημοσιεύσε φωτογραφίες με τα σώματα καθημερινών γυναικών που μόλις έχουν γίνει μητέρες. Τις φωτογραφίες αυτές, αρχικά ανέβασαν οι ίδιες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, με hashtag #this_is_postpartum και #everywomanisanangel.

Η κάθε μία στο post της αναφέρθηκε στο πώς νιώθει για το σώμα της και τα όσα λένε είναι πραγματικά απολαυστικά. Δείτε τις φωτογραφίες στο παρακάτω gallery και θα καταλάβετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved