Αυτό που θέλει αυτή η μαμά να βλέπουν οι κόρες της αντί για την πλαδαρή κοιλιά της

Ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης για όλες τις μανούλες του κόσμου!

Αυτό που θέλει αυτή η μαμά να βλέπουν οι κόρες της αντί για την πλαδαρή κοιλιά της

Μετά τη γέννηση τεσσάρων μωρών της, αυτό που βλέπει η Janene Crossley όταν κοιτάζει το σώμα της μετά τον τοκετό, είναι διαφορετικό από αυτό που παρατηρούν οι κόρες της. Η 5χρονη κόρη της μάλιστα ,έκανε μια απίστευτη δήλωση σχετικά με την κοιλιά της μαμάς της : «Μαμά, νιώθω πως αγγίζω μια τσιχλόφουσκα όταν πιάνω την κοιλιά σου!"

Αντί λοιπόν να δυσανασχετήσει με τα λόγια της μικρής της κόρης, η Janene ανέβασε αυτή την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πρόκειται για μια εικόνα που αποτυπώνει ακριβώς το γεγονός που περιέγραψε η μικρή της κόρη: η κοιλιά της μαμάς είναι τόσο μαλακή και τόσο εύπλαστη που μοιάζει με τσιχλόφουσκα!

Αυτή η κίνηση ήταν συμβολική για την Janene. Θέλει να περάσει το μήνυμα στις κόρες της της αποδοχή του ανθρώπου, είτε έχει σημάδια, ατέλειες, διαφορετικό χρώμα ή πεποιθήσεις.

MAMA ME KOILITSA

«Το σώμα μου μετά το τοκετό είναι ένα ποίημα της ζωής μου, επάνω στο οποίο παίζουν τα παιδιά» έγραψε στην Instagram. "Το ​​δέρμα μου μοιάζει σαν κρέπα και τρελαίνομαι που η μακροσκοπική μου Avery παίζει επάνω του και χαίρεται. Το πληγωμένο στήθος μου σημαίνει ότι μπορώ και μεγαλώνω μόνη μου το μικρό μου μωρό. Αυτό είναι το θαύμα της ζωής. "

Η Janene θέλει τα κορίτσια της να γνωρίζουν πως η κοιλιά της θα λέει πάντα την δική της ιστορία και δεν θα ντρέπεται ποτέ γι’ αυτό. "Αισθάνομαι 100 % περήφανη για το σώμα μου μετά τον τοκετό, με αυτή την -σαν ζελέ- κοιλιά μου του και το γεμάτο ραγάδες δέρμα μου γιατί μ’ έκανε μητέρα", έγραψε. «Μια μητέρα που τώρα έχει κυτταρίτιδα έτσι αντέδρασε το δικό μου σώμα μετά την εγκυμοσύνη."

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved