Τα καθημερινά προβλήματα των γυναικών μέσα από είκοσι μοναδικά σκίτσα (pics)

Η ζωή μιας γυναίκας μπορεί να είναι …σκληρή.

Τα καθημερινά προβλήματα των γυναικών μέσα από είκοσι μοναδικά σκίτσα (pics)

Σκεφτείτε για παράδειγμα, να έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι και ξαφνικά να αδιαθετήσετε! Θα μας πείτε υπάρχουν λύσεις, αλλά και πάλι δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί.

Για να μην αναφερθούμε σε εκείνες τις στιγμές που περιμένετε πώς και πώς να βγείτε και συνειδητοποιείτε έντρομες ότι το παντελόνι που θέλατε να φορέσετε δεν σας χωράει! Και φυσικά εκείνη τη στιγμή δεν σας αρέσει τίποτα και το μόνο που επιθυμείτε είναι να μπορούσατε να πάτε για ψώνια!

Σουρεάλ όμως είναι και οι στιγμές που επιχειρείτε ένα απλό μακιγιάζ, αλλά για ένα …περίεργο τρόπο, το eye liner δεν στρώνει, το ρουζ είναι πιο έντονο, και εσείς έχετε την όψη ...καρνάβαλου ( γιατί σχεδόν ποτέ δεν τσεκάρετε το μακιγιάζ σε φυσικό φως).

Η Cassandra Calin, λοιπόν, αποφάσισε τα γυναικεία αυτά προβλήματα,- μικρά , μεγάλα, ασήμαντα, σοβαρά-, να τα μεταφέρει με χιούμορ σε σκίτσα.

«Τα περισσότερα έργα μου είναι εμπνευσμένα από τη ζωή και τις εμπειρίες μου. Απολαμβάνω να «βλέπω» τον αμήχανο εαυτό μου και το κυνήγι για ανόητα πράγματα που όμως εκείνη τη στιγμή φαντάζουν τόσο σοβαρά», αναφέρει η νεαρή καλλιτέχνης και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Απολαύστε τα σκίτσα της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved