Συγκλονιστικό βίντεο: «Κόψτε τα μαλλιά μου κοντά για να μην μπορεί ποτέ κανείς να τα τραβήξει»

Ένα εξαιρετικό βίντεο για την ενδοοικογενειακή βία.

Συγκλονιστικό βίντεο: «Κόψτε τα μαλλιά μου κοντά για να μην μπορεί ποτέ κανείς να τα τραβήξει»

Παρότι πολλές γυναίκες βιώνουν ενδοοικογενειακή βία δεν έχουν το θάρρος να μιλήσουν.

Και δεν εννοούμε να καταγγείλουν το γεγονός αλλά να το εκμυστηρευτούν σε ένα δικό τους άνθρωπο. Ο φόβος της κατακραυγής αλλά και την ψυχολογικής, αφόρητης, πίεσης που θα βιώσουν στην πορεία από τον περίγυρό της, τις κάνει να σιωπούν.

Αυτή τη σιωπή, προσπαθεί να «σπάσει» το βίντεο που θα δείτε, ευελπιστώντας ότι θα ευαισθητοποιεί η κοινή γνώμη και δεν θα παραμένει απαθής απέναντι στη βία των γυναικών αλλά κυρίως θ' αρχίσουν να αντιδρούν τα θύματας της ενδοοικογενειακής βίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βίντεο έγινε για λογαριασμό της εταιρείας Jui που παρέχει τηλεφωνική υποστήρθξη στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, και πολύ γρήγορα έγινε viral.

Μια γυναίκα περιμένει τη σειρά της στο κομμωτήριο. Έχει θλιμμένο βλέμμα και αποφεύγει τις συζητήσεις. Όταν έρχεται η ώρα να κουρευτεί, η κομμώτρια αρχίζει να της λέει πόσο όμορφα μαλλιά έχει. Γι΄αυτό και την κοιτάζει με έκπληξη όταν ακούει την κοπέλα να της λέει ότι θέλει να τα κόψει.

Τα κουρεύει μέχρι τους ώμους, όμως εκείνη της απαντά « πιο κοντά». Ακόμα κι όταν είναι πια στο ύφος του αυτιού, δεν της είναι αρκετό. Βάζει τα χέρια στα μαλλιά της και ακούγεται να λέει: « Ακόμη πιο κοντά. Τόσο κοντά, ώστε να μην μπορεί να τα τραβήξει ποτέ κανείς ξανά».

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved