Αυτό είναι η μητρότητα (pics)

Αυτή η φωτογραφία, που θα δείτε ολόκληρη στη gallery που ακολουθεί, δείχνει το τι σημαίνει μητρότητα για τη γυναίκα που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της.

Αυτό είναι η μητρότητα (pics)

Σας θυμίζει κάτι; Η κούραση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, φορά τα εσώρουχα που δίνουν οι μαίες στο μαιευτήριο, κρατά στην αγκαλιά της το πλάσμα που κουβαλούσε μέσα της εννέα μήνες και δεν την νοιάζει το πώς είναι το κορμί της και αν θα χάσει γρήγορα τα κιλά της.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο mother.ly στο Instagram και τη συνόδευε το εξής σχόλιο: «Βλέπουμε μόνο συγκεκριμένους σωματότυπους μετά τον τοκετό και φαίνεται ότι μόνο ένας τύπος είναι αποδεκτός από την κοινωνία. Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία δεν εγκρίνει τα φαρδουλά ρούχα και πυτζάμες, όταν ακόμη μοιάζεις με 7 μηνών έγκυος μετά τον τοκετό.

Το σώμα μου "εργάστηκε" σκληρά για να μεγαλώσει ένα μωρό επί 9 μήνες και θα συνεχίσει να "εργάζεται" σκληρά για να φροντίσει το νεογέννητο μωρό. Δεν υπάρχει καμία πίεση για να γυρίσω πάλι στα κιλά που είχα πριν την εγκυμοσύνη και για να μπω ξανά στα τζιν που φορούσα. Πρόκειται να γιορτάσω τη γέννηση του παιδιού μου, την εγκυμοσύνη και τέλος τη μητρότητα με αυτή τη φωτογραφία!».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη φωτογραφίες της Beth, της μαίας που απολαμβάνει τη μητρότητα στο έπακρο. Προτεραιότητά της είναι η φροντίδα του μωρού της και όχι η απώλεια των κιλών της. Το ίδιο θέλει να κάνουν και οι άλλες γυναίκες.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ The Bump to Baby Chapter

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved