Πώς μοιάζουν οι ενοχές μιας μαμάς

Μια καλλιτέχνης από την Αυστραλία, η Paula Kuka αποτυπώνει τις ενοχές μιας μαμάς σε ένα σκίτσο και εμείς ταυτιζόμαστε μαζί της.

Πώς μοιάζουν οι ενοχές μιας μαμάς

Οι μαμαδίστικες ενοχές μέσα από σκίτσα

Bigstock

«Όταν με προσέγγισε η Olivia Bath και μου ζήτησε να σχεδιάσω τις ενοχές μιας μαμάς, ενθουσιάστηκα από την ιδέα! Αλλά για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην ήταν κάτι το οποίο είχα ζήσει και βιώσει. Οι ενοχές μιας μαμάς ήταν κάτι οικείο για εμένα. Αλλά μέσα από τα σχέδια που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, και τις συζητήσεις που είχα με όλες εκείνες τις μαμάδες που με ακολουθούν στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στο Instagram, συνειδητοποίησα ότι όσο περισσότερο μιλάμε για αυτές τις "μαμαδίστικες ενοχές" τόσο πιο λαμπερές γινόμαστε.

Οι περισσότερες από εμάς, έχουμε αισθανθεί ενοχές. Ενοχές για τα γρήγορα πρωινά που φεύγουμε για το σχολείο. Ενοχές για τον χρόνο που επιτρέψαμε στα παιδιά να δουν tablet και τηλεόραση. Ενοχές για τις κοτομπουκιές που αγοράσαμε για πολλοστή φορά από το πλησιέστερο fastfoodάδικο. Ενοχές για την υπομονή που χάσαμε και φωνάξαμε στα παιδιά μας, χωρίς στην πραγματικότητα να φταίνε εκείνα για τα νεύρα μας».

Με αυτό το κείμενο συνόδευσε το σκίτσο που δείχνει μια μαμά που βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά και παίζει, να σκέφτεται το γραφείο της και το αντίθετο. Όταν δηλαδή βρίσκεται στο γραφείο της να σκέφτεται το σπίτι της, τα παιδιά της και το γεμάτο με παιχνίδια πάτωμα.

https://www.instagram.com/p/CfYHMXqPwhZ/

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο σκίτσο που αποτυπώνει τις μαμαδίστικες ενοχές. Παρακάτω ακολουθεί ακόμη ένα σκίτσο, που αποτυπώνει τις ενοχές μιας μαμάς. Σίγουρα θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στο ένα ή το άλλο σκίτσο.

https://www.instagram.com/p/CfavmFoPU4h/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved