Τέσσερις συνταγές για scrub προσώπου με υλικά που έχετε σπίτι σας (pics)

Για καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα.

Τέσσερις συνταγές για scrub προσώπου με υλικά που έχετε σπίτι σας (pics)

Ένα σημαντικό μέρος της περιποίησης του δέρματος που συνήθως ξεχνάμε είναι η απολέπιση.

Ειδικά το καλοκαίρι, είναι σημαντικό οι πόροι του δέρματος να παραμένουν καθαροί αφαιρώντας τη βρωμιά και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι απολέπισης του προσώπου όπως το σπιτικό scrub που εκτός από αποτελεσματικό αποτελεί και μια οικονομική λύση.

Πριν τις εφαρμόσετε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά που σας προτείνουμε κάνοντας ένα δοκιμαστικό τεστ.

Παρακάτω θα δείτε τέσσερις απλές συνταγές για φυσικό πίλινγκ.

Scrub με βρώμη

vromi

Σε ένα μπολ, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας βρώμη με μια κουταλιά της σούπας κρύο γάλα και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι μέχρι το μείγμα να γίνει μια παχιά πάστα. Απλώστε τη πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό σας, ενώ το τρίβετε απαλά σε μικρούς κύκλους. Αφήστε για 30 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Το γαλακτικό οξύ του γάλακτος είναι ένα φυσικό καθαριστικό. Όταν συνδυάζεται με τη βρώμη, βοηθά στη μείωση της θαμπάδας.

Scrub με καφέ

kafes

Συνδυάστε μια κουταλιά της σούπας καφέ με ένα 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας και ανακατέψτε. Απλώστε την πάστα στο δέρμα σας και τρίψτε απαλά καθώς καλύπτετε το πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε να δράσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με ζεστό νερό. Το θρεπτικό λάδι καρύδας θα μαλακώσει το δέρμα σας ενώ ο καφές απομακρύνει κάθε ίχνος βρωμιάς.

Δείτε και τις υπόλοιπες συνταγές για scrub στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved