5 συνταγές για να φτιάξετε το δικό σας face scrub (pics)

Τα καλύτερα φυσικά face scrubs για λαμπερό δέρμα!

5 συνταγές για να φτιάξετε το δικό σας face scrub (pics)

Σπιτικές συνταγές για scrub προσώπου για απολέπιση και λάμψη του δέρματος.

Θέλετε να αποκτήσετε λαμπερό δέρμα αλλά ακόμη και τώρα που δεν βρίσκεστε σε καραντίνα, δεν θέλετε να επισκεφθείτε κάποιο ινστιτούτο για να το κάνει αντί για εσάς;

Τότε η καλύτερη λύση είναι να φτιάξετε μόνες σας σπιτικά scrubs που θα χαρίσουν λάμψη στο πρόσωπό σας. Είτε το δέρμα σας είναι ξηρό, επιρρεπές στην ακμή, λιπαρό ή απλά χρειάζεται μια έξτρα τόνωση, μπορείτε να φτιάξετε ένα scrub που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπολ, μια κανάτα μέτρησης και ένα κουτάλι.

«Πολλά DIY απολεπιστικά προσώπου βασίζονται σε παραδοσιακές θεραπείες», λέει η Joanna Vargas, ιδρυτής της Joanna Vargas Salons and Skin Care στο goodhousekeeping.com και συνεχίζει, «Ορισμένες από αυτές τις συνταγές αναπτύχθηκαν όταν δεν υπήρχε δυνατότητα πρόσβασης σε προϊόντα. Μετά τη χρήση τους θα δείτε ότι το δέρμα σας θα είναι αμέσως πιο απαλό και πιο φωτεινό».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε 5 διαφορετικές συνταγές για scrubs προσώπου. Πάντα να θυμόσαστε πως κατά την εφαρμογή τους θα πρέπει να κάνετε απαλές κινήσεις, με ελαφριά έως μέτρια πίεση στο πρόσωπο, για να αποφύγετε τυχόν ερεθισμούς. Επίσης να αποφεύγετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Swipe up και δείτε συνταγές για scrubs προσώπου κατά τη λιπαρότητας, της ακμής, scrub για ενυδάτωση, για την αντιμετώπιση των πόρων, ακόμη και αντιγηραντικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved