Ανάλαφρα καλοκαιρινά κουρέματα που θα σας βολέψουν - Πάρτε ιδέες (vid)

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Ανάλαφρα καλοκαιρινά κουρέματα που θα σας βολέψουν - Πάρτε ιδέες (vid)

Φέτος το καλοκαίρι κάντε μια ανανέωση στα μαλλιά σας.

Ακόμα και αν δυσκολεύεστε να αποχωριστείτε την πλούσια και μακριά κώμη σας, πάρτε την απόφαση να κόψετε τα μαλλιά σας λίγο διαφορετικά απ΄ότι συνηθίζατε.

Το καρέ ( κοντό ή πιο μακρύ) εξακολουθεί να είναι της μόδας και επιπλέον είναι πολύ βολικό καθώς μπορείτε να το χτενίσετε με διαφορετικούς τρόπους.Το κοντό με μεγάλη φράντζα είναι επίσης ένα κούρεμα που είναι εξαιρετικά βολικό τους καλοκαιρινούς μήνες.

Εκείνο που πρέπει να θυμάστε πριν από κάθε αλλαγή είναι αν το κούρεμα που θα επιλέξετε είναι εύκολο στο φορμάρισμα γιατί άλλο είναι να σας χτενίζουν στο κομμωτήριο και άλλο να τα χτενίζετε μόνοι σας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς μπορείτε να κουρέψετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι:



Φροντίδα μαλλιών

Για να είναι υγιή τα μαλλιά σας θα πρέπει να τα φροντίζετε προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή σας. Επίσης, ο καθαρισμός του τριχωτού και των μαλλιών με τη χρήση σαμπουάν είναι απαραίτητος. Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, πρέπει να τα λούζετε πιο τακτικά, χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαμπουάν. Η συσσώρευση σμήγματος, ιδρώτα και σκόνης για μέρες, κάνουν τα μαλλιά λιπαρά, θαμπά και άψυχα.

Για να ισορροπήσετε το τριχωτό της κεφαλής, επιλέξτε σαμπουάν με απαλούς καθαριστικούς παράγοντες και προϊόντα που δεν αφήνουν υπολείμματα στο τριχωτό ή στα μαλλιά.

Για κάποιους το καθημερινό λούσιμο μπορεί να είναι υπερβολικό, ενώ για άλλους το λούσιμο μια φορά την εβδομάδα δεν είναι αρκετό. Το κλειδί είναι να βρείτε τι ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά. Αποφεύγετε επίσης προϊόντα με σκληρά χημικά όπως θειικά άλατα, αλκοόλ και τεχνητά αρώματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved