Η «Επιδερμίδα της Κουρασμένης Μαμάς» είναι κάτι που έχουμε… πάθει όλες, αλλά υπάρχει λύση

Διάβασε πώς θα συνεφέρεις την επιδερμίδα σου.

Η «Επιδερμίδα της Κουρασμένης Μαμάς» είναι κάτι που έχουμε… πάθει όλες, αλλά υπάρχει λύση

Όποιος είπε πως, με την καραντίνα θα έχουμε ΟΛΕΣ χρόνο για self care και περιποίηση, μάλλον είχε ξεχάσει ότι η καθημερινότητα (και η πραγματικότητα) μίας μητέρας διαφέρει πολύ από το κανονικό. Αυτό μάλιστα ισχύει ακόμα περισσότερο τις ημέρες του εγκλεισμού μας. ο χρόνος κυλά διαφορετικά και all bets are off. Όχι, οι μανούλες δεν έχουν χρόνο για self care όσο είναι κλεισμένες στο σπίτι και αυτό βγαίνει προς τα έξω και συγκεκριμένα στην επιδερμίδα τους. Είναι η λεγόμενη «Επιδερμίδα της Κουρασμένης Μαμάς» που διάβασες και στον τίτλο και είναι αποτέλεσμα χρόνιας αϋπνίας, συνεχόμενου τρεξίματος, άγχους και όλων των λοιπών.

epidermida2

Με το παιδί (ή τα παιδιά) όλη την ημέρα στο σπίτι όχι, δεν υπάρχει χρόνος για self care και περιποίηση και -μεταξύ μας- ξέρουμε τι σκέφτεσαι λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και αποφασίζεις πως θα κοιμηθείς αντί να περιποιηθείς το δέρμα σου. Ξαπλώνεις και ενώ είσαι αγχωμένη με όλα όσα συμβαίνουν, κρυφοχαίρεσαι για λίγο που απολαμβάνεις τα παιδάκια σου κι ας μην έχεις ούτε ένα λεπτό για τον εαυτό σου. Κάθε βράδυ βέβαια το σκέφτεσαι αυτό αλλά ακόμα περισσότερο τώρα που τα δεδομένα και οι προτεραιότητές μας έχουν αλλάξει.

epidermida3

Δεν θέλουμε λοιπόν να αλλάξεις τίποτα, ούτε και θα σου προτείνουμε να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα με τη δικαιολογία ότι είναι η ευκαιρία σου. Θα σου προτείνουμε να κάνεις μόνο ένα δώρο στον εαυτό σου και να αφήσεις την περιποίηση της επιδερμίδας σου πάνω του. Ναι, υπάρχει ένα προϊόν που με μερικές σταγόνες μόνο θα εξαφανίσει την «Επιδερμίδα της Κουρασμένης Μαμάς», αρκεί να το φοράς καθημερινά… Μόνο λίγα δευτερόλεπτα απαιτεί η εφαρμογή του!

epidermina4

Ποιο είναι αυτό το θαυματουργό προϊόν; Το Ελιξήριο Προσώπου Με Ελίχρυσο, Μαύρη Πεύκη, Έλαιο Chia, Βιταμίνες Α & Ε. Ναι, το όνομά του είναι τόσο μεγάλο γιατί περιέχει τόσα πολλά, πολύτιμα συστατικά. Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν με την υπογραφή της ανάPLASIS που πραγματικά θα λατρέψεις αν μάθεις τι ακριβώς μπορεί να σου προσφέρει.

Ο συνδυασμός ελαίων Μαύρης Πεύκης, Chia και Ροδιού, γεμίζει την επιδερμίδα με αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Τι σημαίνει αυτό; Το πρόσωπο αναζωογονείται, ενυδατώνεται και αποκτά νεανικότητα και σφριγηλότητα. Παράλληλα, οι βιταμίνες Α και Ε (οι οποίες μάλιστα είναι φυτικής προέλευσης) θρέφουν και θωρακίζουν την επιδερμίδα κάνοντάς τη να δείχνει αλλά και να είναι πιο υγιής. Τέλος, τα πολύτιμα αιθέρια έλαια ελίχρυσου, γιασεμιού, μύρου, σανδαλόξυλου και νερολί, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά μαζί, συνδυαστικά, κάνουν την επιδερμίδα πολύ πιο φρέσκια και νεανική, αναδιαμορφώνουν το περίγραμμα του προσώπου και γενικά σε κάνουν να μοιάζεις σα να κοιμάσαι κάθε βράδυ καλά.

epiderminda5

Με λίγα λόγια, λίγες μόλις σταγόνες από το Ελιξήριο Προσώπου Με Ελίχρυσο, Μαύρη Πεύκη, Έλαιο Chia, Βιταμίνες Α & Ε έχουν το αποτέλεσμα που θα είχε μία πλήρης περιποίηση προσώπου καθημερινά, πρωί και βράδυ. Αυτό που σου προτείνουμε λοιπόν είναι να… Μην αλλάξεις τίποτα! Η κούραση της μητέρας είναι η πιο γλυκιά. Μόνο Με την «Επιδερμίδα της Κουρασμένης Μαμάς» έχουμε πρόβλημα και αυτό γιατί η λύση είναι απλή.

Ευχαριστήσου λοιπόν στο μέγιστο τα παιδιά σου κάνε αυτό το μικρό δώρο στον εαυτό σου με ένα κλικ στο e-Shop https://anaplasis.gr/el/ ή με μία βόλτα στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο. Και ναι θυμάσαι, όλα θα πάνε καλά και οι μαμάδες θα σώσουν μία μέρα τον κόσμο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved