#Μένουμε_Σπίτι: Τέσσερις σπιτικές μάσκες προσώπου με μέλι για μαμάδες (vid)

#Μένουμε_Σπίτι και είναι ευκαιρία να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας με σπιτικές μάσκες που μπορούμε να φτιάξουμε με τα χεράκια μας.  

#Μένουμε_Σπίτι: Τέσσερις σπιτικές μάσκες προσώπου με μέλι για μαμάδες (vid)

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μένουμε σπίτι, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι μέρες μας είναι πιο ξεκούραστες. Απεναντίας. Ο εγκλεισμός στο σπίτι με τα παιδιά συνεπάγεται πολλές ώρες παιχνιδιού και τη διαρκή ενασχόλησή μας μαζί τους.

Τις μέρες αυτές λοιπόν, μπορεί να καταναλώνουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια στις δραστηριότητες εντός σπιτιού, έχουμε όμως και την ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας και να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας.

Το μέλι είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και γενικότερα θρεπτικά συστατικά με πολλά οφέλη για το δέρμα. Έχει την ικανότητα να θεραπεύει, να ανανεώνει και να ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα απομακρύνει τους ρύπους και την κάνει απαλή και νεανική.

Αξιοποιήστε το μέλι που σίγουρα έχετε σπίτι σας και φτιάξτε τη δική σας σπιτική μάσκα προσώπου που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ξεκούραστη από ποτέ. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τέσσερις διαφορετικές μάσκες που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved