3 προτάσεις για να μην μείνεις με τις πιτζάμες ή την φόρμα σήμερα Κυριακή του Πάσχα

Προτάσεις για το πώς μπορείς να ντυθείς ακόμη και φέτος που θα μείνεις στο σπίτι

3 προτάσεις για να μην μείνεις με τις πιτζάμες ή την φόρμα σήμερα Κυριακή του Πάσχα

Το γνωρίζουμε πολύ καλά πως αυτό το Πάσχα είναι αρκετά διαφορετικό και θα μας μείνει αξέχαστο αλλά για άλλους λόγους.

Μένουμε σπίτι, για να είμαστε υγιείς και να αγκαλιάσουμε πολύ σύντομα τα δικά μας πρόσωπα. Και το Πάσχα το οικογενειακό θα το ξαναζήσουμε, ας μην στεναχωριόμαστε.

Επειδή λοιπόν ίσως έχεις παρατήσει ήδη την ιδέα του τι φοράμε στο κυριακάτικο σούβλισμα, αφού δε θα υπάρχει σούβλισμα, ερχόμαστε εμείς να σου προτείνουμε μερικές ιδέες ντυσίματος. Μη μείνεις με τις πιτζάμες ή την φόρμα γυμναστικής. Μπορεί σαν μαμά να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να ντυθείς, ενώ ήδη τα παιδιά σου έχουν διαλέξει τα «καλά» ρούχα που θα βάλουν, αλλά κι εσύ ντύσου σα να περίμενες κόσμο στο σπίτι. Σα να ετοιμαζόσουν να πας στο σπίτι μιας φίλης.

Μπορεί οι ζωές μας να έχουν αλλάξει, αλλά είναι στο χέρι μας να τις κάνουμε καλύτερες, πιο όμορφες και όχι πιο «μίζερες».

Τι να φορέσεις; Για να φτιάξει η διάθεσή σου και για να σε δουν τα παιδιά σου ακόμη πιο όμορφη;

1)Τζιν παντελόνι με μία μπλούζα τύπου μαρινιέρα. Είναι μία από τις πιο κλασσικές ανοιξιάτικες στιλιστικές προτάσεις. Απλή και ταυτόχρονα πολύ stylish

2) Mία loose ψηλόμεση παντελόνα με ένα φούτερ ή t-shirt.

3) Mία μάξι φούστα με το αγαπημένο σου t-shirt με logos και sneakers.

Περιποιήσου τον εαυτό σου, κάνε μία ωραία γαλλική πλεξούδα στα μαλλιά σου και ζήσε αυτό το Πάσχα όπως σου αξίζει και όπως αξίζει στην οικογένειά σου. Αν εσύ έχεις διάθεση. Τότε θα έχουν και τα μικρά σου. Τους αξίζει μια χαρούμενη και μια όμορφη μαμά, έτσι δεν είναι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved