Ομοιόμορφο χρώμα σε τρία δευτερόλεπτα

Αν υπάρχει μία ευχή, η οποία εκφράζει κάθε σύγχρονη μαμά όπως εγώ, αυτή είναι να μπορούσε να διαθέσει λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό της.

Ομοιόμορφο χρώμα σε τρία δευτερόλεπτα

Από τη στιγμή που το παιδί έρχεται στον κόσμο, οι 24 ώρες της ημέρας δεν φτάνουν να χωρέσει όσα ιδανικά θα ήθελε, ενώ ακόμη και μία σύντομη επίσκεψη στο κομμωτήριο, αρχίζει να της φαίνεται πολυτέλεια. Ναι, είναι απόλυτα λογικό οι προτεραιότητες και οι ανάγκες να αλλάζουν με τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια, όμως καλό θα ήταν να μην παραμελούμε λατρεμένες συνήθειες όπως η προσωπική μας περιποίηση, οι οποίες μας κάνουν να αισθανόμαστε ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό μας.

Κατέληξα στο παραπάνω συμπέρασμα, παρατηρώντας ένα πρωί τον εαυτό μου στον καθρέφτη και βλέποντας τις άσπρες ρίζες των μαλλιών μου να έχουν κατέβει περισσότερο από ποτέ, προσθέτοντάς μου χρόνια και υπενθυμίζοντας πως έχει περάσει αδικαιολόγητα πολύς καιρός, από την τελευταία φορά που έβαψα τα μαλλιά μου. Κάλεσα αποφασιστικά στο κομμωτήριο, ελπίζοντας πως θα καταφέρω να βρω μία ημέρα και ώρα που θα με βολεύει, όμως ήταν άδικος κόπος. Το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού στο οποίο μπορούσα να παρευρεθώ ήταν τρεις εβδομάδες μετά, ωστόσο ο κομμωτής με παρότρυνε μέχρι τότε να χρησιμοποιώ το Magic Retouch, το απόλυτο gadget για κάθε πολυάσχολη μαμά, που θέλει να απαλλαγεί από τις άσπρες ρίζες χωρίς να πρέπει να… εφεύρει ελεύθερο χρόνο για να πάει μέχρι το κομμωτήριο!



Ομοιόμορφο ρεφλέ σε τρία δευτερόλεπτα

Πηγαίνοντας, λοιπόν, την καθιερωμένη εβδομαδιαία βόλτα από το super market, συνάντησα στο ράφι το… μαγικό σπρέι «σύμμαχο», το οποίο θα άλλαζε μία για πάντα τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μου., το σπρέι Magic Retouch της L’Oreal Paris μου εξασφαλίζει ένα 100% ομοιόμορφο ρεφλέ, το οποίο καλύπτει απόλυτα τις λευκές ρίζες στην κορυφή του κεφαλιού. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός πως η εφαρμογή του δεν μου «τρώει» επιπλέον πολύτιμο χρόνο, αφού διαρκεί μόλις τρία δευτερόλεπτα και κρατάει μέχρι το επόμενο λούσιμο!

Extra tip: Αν βέβαια έχεις βάψει τα μαλλιά σου ένα λαμπερό ξανθό και αυτό που σε ενοχλεί είναι η έντονα σκούρα ρίζα της φυσικής σου απόχρωσης, τότε το Magic Retouch Dark Roots από την L’Oreal Paris, είναι η εύκολη και άμεση λύση στο πρόβλημά σου!

loreal 3



Τόσο στην πρώτη περίπτωση που ανέφερα παραπάνω (λευκές ρίζες) όσο και στη δεύτερη (σκούρες ρίζες), η διαδικασία εφαρμογής παραμένει ακριβώς η ίδια. Ανακινείς πολύ καλά το προϊόν πριν τη χρήση και το κρατάς σε όρθια θέση, σε μία απόσταση 10 με 13 cm από τα μαλλιά σου. Ψεκάζεις απαλά μία μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά και περιμένεις χωρίς να τα αγγίξεις, μέχρι το προϊόν να στεγνώσει πάνω στις τρίχες. Είναι σημαντικό να είσαι πολύ παρατηρητική και προσεκτική, όταν θα επιλέξεις την απόχρωση από το κατάστημα, εάν έχεις λευκές ρίζες, καθώς υπάρχουν οκτώ διαφορετικές, μαύρο (1), καστανό σκούρο (2), καστανό (3), ξανθό σκούρο (4), ξανθό (5), κόκκινο (6), ψυχρό καστανό (7), χρυσό καστανό (10) και όσο πιο εύστοχη είναι η επιλογή σου, τόσο πιο φυσικό θα δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα. Εάν έχεις σκούρες ρίζες υπάρχουν δύο αποχρώσεις ξανθό σκούρο και ξανθό ανοιχτό

Και με τους λευκούς «κροτάφους», τι;

Αν πάλι αντιμετωπίζεις το πρόβλημα των λευκών τριχών σποραδικά στο ιδιαίτερα εμφανές σημείο των κροτάφων, τότε μπορείς να προμηθευτείς το «θαυματουργό» Magic Retouch Precision. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά λεπτό και ακριβές βουρτσάκι, το οποίο σου επιτρέπει να εστιάζεις στην κάλυψη ενός συγκεκριμένου σημείου, γρήγορα και εύκολα, ενώ διαθέτει τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, καστανό σκούρο, καστανό και ξανθό σκούρο. Επιπλέον, το μικρό του μέγεθος, που θυμίζει πολύ συσκευασία μάσκαρας, σου επιτρέπει να το κουβαλάς πάντα και παντού μαζί σου!

loreal 1



Κλείνοντας, μην ξεχνάς πως όσους διαφορετικούς ρόλους κι αν καλείσαι να αναλάβεις στην καθημερινότητα, αυτόν της μαμάς, της εργαζόμενης, της συζύγου, δεν παύεις κάθε φορά να είσαι ο εαυτός σου. Ακριβώς για αυτό, μην τον παραμελείς! Προσπάθησε να βρίσκεις τον προσωπικό χρόνο που χρειάζεσαι ή τους «συμμάχους» που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερο χρόνο, όπως τα Magic Retouch της L’ Oreal Paris!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved