Σπιτικές μάσκες μαλλιών: 12 αποτελεσματικές μάσκες για κάθε περίπτωση (pics+vid)

12 σπιτικές μάσκες για λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Σπιτικές μάσκες μαλλιών: 12 αποτελεσματικές μάσκες για κάθε περίπτωση (pics+vid)

Φροντίζετε το σώμα σας, το δέρμα σας, τον εαυτό σας γενικότερα... τα μαλλιά σας όμως; Τα φροντίζετε όσο θα έπρεπε ή όχι;

Η καθημερινότητα, το χτένισμα, τα λαστιχάκια ακόμη και η ρύπανση, ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Αν θέλετε να επανορθώσετε την ταλαιπωρημένη υγεία των μαλλιών σας δεν έχετε παρά να φτιάξετε σπιτικές μάσκες μαλλιών.

Τα περισσότερα υλικά τα έχετε σίγουρα στο σπίτι και αν δεν τα έχετε απλά πεταχτείτε μέχρι το σουπερμάρκετ ή το μανάβικο της γειτονιάς σας και αγοράστε τα.

Αβγά, γιαούρτι, αβοκάντο, ελαιόλαδο, μέλι, μαγιονέζα είναι μερικά από εκείνα τα υλικά που θα χρειαστείτε. Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε -φριζάρισμα, πιτυρίδα, ψαλίδα- με μία από τις παρακάτω θεραπείες επανόρθωσης θα καταφέρετε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας επαναφέροντας τη λάμψη και την ζωντάνια τους.

Δείτε παρακάτω 12 διαφορετικές σπιτικές μάσκες μαλλιών για κάθε πρόβλημα!

Σπιτική μάσκα μαλλιών #1 για να μακρύνουνΣπιτική μάσκα μαλλιών #2 για να γυαλίσουν και για να γίνουν απαλάΣπιτική μάσκα μαλλιών #3 για φριζάρισμαΣπιτική μάσκα μαλλιών #4 για αντιμετώπιση της λιπαρότηταςΣπιτική μάσκα μαλλιών #5 για επανόρθωση και αντιμετώπιση της ψαλίδαςΔείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved