Πώς να δείχνετε και να νιώθετε όμορφη μετά τον τοκετό (pics)

Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι γεγονότα που μπορούν να αλλάξουν μια γυναίκα εντελώς.

Πώς να δείχνετε και να νιώθετε όμορφη μετά τον τοκετό (pics)

Μόλις πάρετε το νεογέννητο σας στην αγκαλιά σας, οι προτεραιότητές σας αλλάζουν. Ξαφνικά, ένα ντους γίνεται η επιτομή της πολυτέλειας! Δεν είναι λοιπόν περίεργο το γεγονός ότι οι περισσότερες νέες μητέρες βάζουν τον εαυτό τους και την περιποίησή τους σε δεύτερη μοίρα.

Οι νέες μητέρες συνήθως είναι και φαίνονται πολύ κουρασμένες κάτι που επιδρά και στην ψυχολογία τους, όταν κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Τα πράγματα όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι. Ακόμα και τώρα που η ζωή σας περιστρέφεται γύρω από το μωρό σας μπορείτε να εξακολουθήστε να είστε μια όμορφη και περιποιημένη γυναίκα. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που θα τονώσει και τον τρόπο που αισθάνεστε καθώς μια γυναίκα με καλή εμφάνιση και αυτοπεποίθηση έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει, πιο εύκολα, και στον ρόλο της ως μητέρα.

Ζητήστε βοήθεια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να αισθανθείτε και να φανείτε πιο όμορφες είναι να ζητήσετε και να πάρετε βοήθεια. Ζητήστε τη βοήθεια του συζύγου σας, της οικογένειας σας στη φροντίδα του μωρού, ώστε να μπορείτε να έχετε χρόνο για εσάς!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται

Το πώς ξεκινάτε την ημέρα σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο και στην υπόλοιπη μέρα. Ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένες αισθάνεστε, αφιερώστε λίγα λεπτά το πρωί για να προετοιμαστείτε. Κάντε ένα γρήγορο ντους ένα, έστω βασικό, μακιγιάζ.

Άσκηση

Αφού μιλήσετε με τον γιατρό σας ξεκινήστε να αθλείστε. Εντάξτε στο πρόγραμμα σας τις ασκήσεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τα κιλά της εγκυμοσύνης και θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Δείτε στην gallery μερικές ακόμα συμβουλές ομορφιάς μετά τον τοκετό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved