Πώς θα αναδείξετε τα ζυγωματικά σας τώρα την άνοιξη

Μυστικά ομορφιάς για να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ.

Πώς θα αναδείξετε τα ζυγωματικά σας τώρα την άνοιξη

Το να φορέσετε σωστά ένα ρουζ θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δηλαδή, θα δημιουργηθούν οι σωστές γωνίες και όσες έχουμε κάπως ‘’μάγουλο’’ είναι κάτι που το προσπαθούμε καιρό.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα λεπτό για να αναδείξετε τη δομή των οστών σας με το σωστό highlighter. Tο κλειδί είναι να δημιουργήσετε μία ελαφριά, διάφανη λάμψη στο δέρμα σας.

Αποφύγετε, λοιπόν, τα βαριά γκλίτερ και έντονα shimmer και προτιμήστε πιο ελαφριές φόρμουλες, οι οποίες μπορούν να είναι στο χρώμα της επιδερμίδας σας ή να αφήνουν και μία πιο σκούρα λάμψη.

Όσο για την υφή που θα επιλέξετε εξαρτάται από το δέρμα σας αλλά και το τι σας αρέσει. Είναι καλύτερα πάντως, αν το δέρμα σας είναι ξηρό να προτιμήσετε τις ρευστές υφές τις οποίες μπορείτε να απλώσετε απευθείας ή να αναμείξετε μικρή ποσότητα με την ενυδατική σας και να το απλώσετε μαζί.

Για να φωτίσετε το πρόσωπο, απλώστε μία ελαφριά ιριδίζουσα πούδρα σε χρυσό -αν ο τόνος σας είναι ζεστός- ή περλέ άσπρη -αν είναι ψυχρός. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και κάντε μεγάλες ελαφριές κινήσεις από μέσα προς τα έξω κατά μήκος των ζυγωματικών προς τους κροτάφους.

Μία ακόμη έξυπνη επιλογή είναι να απλώσετε ρουζ σε κρεμώδη μορφή στα μήλα με τα δάχτυλα. Αυτό θα δώσει πολύ δροσερό, νεανικό και φρέσκο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved