Ένα πανέξυπνο tip για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο

Απλό και πολύ αποτελεσματικό

Ένα πανέξυπνο tip για να κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει περισσότερο

Το άρωμα είναι η οσφρητική υπογραφή κάθε γυναίκας απ’ όπου κι αν περάσει και ένας από τους βασικούς παράγοντες που τη γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και την κάνουν να αισθάνεται όμορφα. Πώς όμως, θα καταφέρεις να το κάνεις να διαρκεί περισσότερο;

Σύμφωνα με τον Mark Knitowski, senior VP ανάπτυξης προϊόντων και καινοτομίας στη Victoria's Secret, θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά να αποθηκεύεις, μεταξύ άλλων και το άρωμά σου στο ψυγείο, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια!

Σε συνέντευξή του ο Mark μοιράστηκε μερικά «έξυπνα» tips που θα βοηθήσουν να παραταθεί η διάρκεια ζωής του αρώματος σου ένα εκ των οποίων ήταν το να «το αποθηκεύεις σε δροσερό, σκοτεινό σχετικά χώρο όπως το ψυγείο».

Κι αν αναρωτιέσαι το γιατί... Ορισμένα περιβάλλοντα μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση ακόμη και στην ποιότητα του αρώματος σου! Πιο συγκεκριμένα όταν το άρωμα είναι εκτεθειμένο σε θερμότητα ή στο ηλιακό φως, χάνει την έντασή του, καθώς εξατμίζεται. Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο μπορείς να «χαρίσεις» έως και δύο χρόνια στη ζωή του αρώματός σου. Έτσι, κρατώντας το σε ένα δροσερό, σκοτεινό περιβάλλον μπορείς να διασφαλίσεις ότι το άρωμά σου δεν θα μεταβληθεί από τη θερμότητα ή το φως του ήλιου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved