Ξεβάψου μέσα σε ένα λεπτό με τον πιο φυσικό τρόπο

Γιατί το ντεμακιγιάζ είναι ιερό

Ξεβάψου μέσα σε ένα λεπτό με τον πιο φυσικό τρόπο

Ο χρόνος είναι περιορισμένος, πόσο μάλλον όταν είσαι εργαζόμενη μητέρα με αμέτρητες υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά, παραμένεις πάντα γυναίκα, που έχει ανάγκη να περιποιείται τον εαυτό της. Μία από αυτές, είναι φυσικά και το μακιγιάζ. Τι γίνεται όμως όταν στο τέλος της ημέρας σκέφτεσαι τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και σε πιάνει απελπισία; Σου έχουμε τις τέλειες λύσεις.

Ακόμη κι αν έχεις ξεμείνει από προϊόντα ντεμακιγιάζ σου δείχνουμε τον πιο εύκολο, γρήγορο και πάνω απ’ όλα φυσικό τρόπο να ξεβαφτείς φτιάχνοντας το δικό σου προϊόν από 2 super αποτελεσματικά φυσικά υλικά: το αμυγδαλέλαιο και το ροδόνερο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις πολύ καλά σε ένα μπολ ίση ποσότητα αμυγδαλέλαιου και ροδόνερου. Στη συνέχεια, ρίξε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσέ το σε όλο σου το πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις ή εναλλακτικά εμπότισε μερικά pads από βαμβάκι.

Με αυτόν τρόπο το μακιγιάζ θα φύγει πανεύκολα και με μια κίνηση, ενώ στο τέλος δεν χρειάζεται να πλυθείς . Μπορείς να φυλάξεις το υπόλοιπο μείγμα σε ένα δοχείο για την επόμενη φορά.

Το αμυγδαλέλαιο χαρίζει στην επιδερμίδα υγεία και λάμψη ενώ το ροδόνερο την τονώνει με το υπέροχο άρωμά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved