Tριχόπτωση τέλος με αυτή την πανεύκολη συνταγή με μαύρη μπύρα

Τριχόπτωση: Κι όμως, μπορείς να πάρεις την ρεβάνς

Tριχόπτωση τέλος με αυτή την πανεύκολη συνταγή με μαύρη μπύρα

Η τριχόπτωση σίγουρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους beauty εφιάλτες κάθε γυναίκας και φυσικά αυτή την εποχή είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Πώς θα την καταπολεμήσεις; Βρήκαμε μία σούπερ φυσική συνταγή με μαύρη μπύρα που θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

  • 1 μπανάνα
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1/2 φλιτζάνι μαύρη μπύρας

Η προετοιμασία θα σου πάρει μερικά λεπτά!

Σε ένα καθαρό μπολ βάλε όλα τα υλικά. Φρόντισε να έχεις κόψει σε μικρά κομματάκια τη μπανάνα. Με τη βοήθεια του μπλέντερ ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να δημιουργηθεί μία παχύρευστη πάστα.

Η ώρα της εφαρμογής!

Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου (κυρίως στις ρίζες) και κάλυψε όλα τα μαλλιά σου με ένα σκουφάκι μπάνιου ή με μία πετσέτα. Άφησέ το να δράσει για 1-2 ώρες και στη συνέχεια ξέπλυνε και λούσε τα μαλλιά σου, ως συνήθως. Μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα για τουλάχιστον ένα μήνα.

Και αυτό γιατί...

Η μπανάνα, πλούσια σε βιταμίνες και φυσικά έλαια θα κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και ελαστικά. Παράλληλα, το μέλι χάρη στις βιταμίνες Ε, Κ, C, Β1, Β2 και Β6 που περιέχει ενισχύει την ανάπτυξή τους. Τέλος, η μαγιά που περιέχει η μπύρα τονώνει τα μαλλιά, μιας και περιέχει βιταμίνη Β, σίδηρο, κάλιο, μαγνήσιο και άλλα στοιχεία που θωρακίζουν από την τριχόπτωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved