Τρεις εύκολοι τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Αποκτήστε μακριά μαλλιά υιοθετώντας μερικές απλές συνήθειες.

Τρεις εύκολοι τρόποι για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να αποκτήσουν μακριά και υγιή μαλλιά. Ακόμα και αν αυτό φαντάζει δύσκολο, δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε από τώρα την περιποίηση των μαλλιών σας, ακολουθώντας τα εξής τρία βήματα:

Κάντε μασάζ στο κεφάλι σας

Με το μασάζ χαλαρώνετε τόσο εσείς όσο και το τριχωτό της κεφαλής σας. Όσο πιο ξεκούραστα είναι τα μαλλιά σας και δη οι ρίζες σας, τόσο πιο γρήγορα θα δυναμώσουν.

Μη χρησιμοποιείτε πιστολάκι

Στύψτε τα μαλλιά σας πολύ καλά πριν βγείτε από την ντουζιέρα και τυλίξτε τα σε μια στεγνή και καθαρή πετσέτα. Μετά από ένα τέταρτο αλλάξτε πετσέτα και τυλίξτε τα ξανά σε μια καθαρή στεγνή πετσέτα. Αφήστε τα μισή ώρα και μετά τρίψτε τα μαλλιά σας σε αυτή, βάλτε λίγο μαλακτικό σπρέι, χτενίστε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους.

Φροντίστε τα μαλλιά σας κάνοντας σπιτικές ενυδατικές μάσκες

Όπως το πρόσωπο και τα νύχια, έτσι και τα μαλλιά θέλουν ξεκούραση. Μία φορά την εβδομάδα φτιάξτε μια σπιτική μάσκα από έναν κρόκο αυγού και λίγο ελαιόλαδο. Περάστε τη στα μαλλιά σας και τυλίξτε τα με μια διάφανη μεμβράνη για μία ώρα. Έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό, λούστε τα μαλλιά σας κανονικά και στεγνώστε φυσικά.

Διαβάστε επίσης

Τι πρέπει να τρώτε για να έχετε γερά και λαμπερά μαλλιά
Σκέφτεστε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά; Αυτά είναι τα trends του φετινού καλοκαιριού
Έχετε μακριά μαλλιά; Διάσημες σάς δείχνουν το χτένισμα, για να εντυπωσιάσετε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved