Δίαιτα για κυτταρίτιδα: Αυτό είναι το μυστικό της Jennifer Lopez

Το αψεγάδιαστο από κυτταρίτιδα σώμα, κόποις κτάται!

Δίαιτα για κυτταρίτιδα: Αυτό είναι το μυστικό της Jennifer Lopez

Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, η Jennifer Lopez έδειξε μία χορευτική φιγούρα και πάνω στην κίνηση, αποκαλύφθηκε ο κορσές που φορούσε κάτω από το φόρεμά της, αλλά και τα αψεγάδιαστα και καλλίγραμμα πόδια της. Και μπορεί κατά καιρούς να κυκλοφορούν, παπαράτσι φωτογραφίες, όπου φαίνεται η ντίβα της Ποπ να έχει κυτταρίτιδα, όμως, στις εμφανίσεις της επί σκηνής, ο νούμερο ένας «εχθρός» της γυναίκας, είναι… άφαντος!

Και ναι, η Jennifer Lopez έχει το δικό της μυστικό, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η διάσημη τραγουδίστρια, πριν ξεκινήσει κάποιο τουρ ή εμφανισθεί επί σκηνής, προετοιμάζεται καιρό πριν. Και στην προετοιμασία αυτή περιλαμβάνεται η σωστή διατροφή κι ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, που τηρεί ευλαβικά και βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Η Jennifer Lopez, λοιπόν, τρώει τα πάντα, αλλά με μέτρο. Ακολουθεί, πάντα, μία διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες και λαχανικά. Μάλιστα, το σπανάκι δε λείπει από κανένα της γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό). Δεν πίνει καθόλου αλκοόλ, ενώ προτιμά προϊόντα ολικής αλέσεως.

Καθημερινά, πίνει περισσότερα από 8 ποτήρια νερό.

Επίσης, τρώει σούπες λαχανικών, προκειμένου να καταστείλει την πείνα της.

Βέβαια, από το πρόγραμμά της και προκειμένου να διατηρεί το εντυπωσιακό αυτό σώμα, αλλά και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, όχι μόνο δεν απουσιάζει η γυμναστική, αλλά «λιώνει» στο γυμναστήριο. Στο παρελθόν, ο personal trainer της είχε αποκαλύψει πως όταν δεν βρίσκεται σε tour, γυμνάζεται 4 με 5 φορές την εβδομάδα από 90 λεπτά, τη φορά! Απίστευτο, έτσι;

Η ίδια από την άλλη, έχει αποκαλύψει κι ένα μικρό τρικ για να «εξαφανίζει» την κυτταρίτιδα. Όταν έχει να κάνει κάποια εμφάνιση και βλέπει κάποια σημάδια στα πόδια της, καλύπτει το σημείο με tan.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved