4 περίεργες θεραπείες ομορφιάς που έχουν δοκιμάσει γυναίκες celebrity

Από περιποίηση προσώπου με βδέλλες μέχρι ταϊλανδική θεραπεία με… χαστούκια

4 περίεργες θεραπείες ομορφιάς που έχουν δοκιμάσει γυναίκες celebrity
Bigstock

Το πώς μας αρέσει να βαφόμαστε, ή να χτενίζουμε τα μαλλιά μας είναι ξεκάθαρες προσωπικές προτιμήσεις.

Παρά ταύτα, μπορούμε όλοι και όλες να συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν μερικές περίεργες εναλλακτικές θεραπείες ομορφιάς εκεί έξω όπως είναι ο ορός σαλιγκαριού, με σκοπό την καλύτερη ενυδάτωση και την γρηγορότερη ανάπλαση των κυττάρων.

Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι θεραπείες ομορφιάς που έχουν δοκιμάσει γυναίκες celebrity παγκοσμίου φήμης;

1. Περιποίηση προσώπου με βδέλλες

Σύμφωνα με το Fox News , η συγκεκριμένη περιποίηση προσώπου έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής από τη Miranda Kerr, η οποία παραδέχτηκε στο πάνελ του Goop Health Summit ότι είχε δοκιμάσει περιποίηση προσώπου με βδέλλες. Η «βδελλοθεραπεία» χρησιμοποιείται για να φωτίσει και να συσφίξει το δέρμα, δίνοντάς του μια πιο νεανική όψη.

2. Μελισσοθεραπεία

Οι περισσότερες από εμάς όταν βλέπουμε μέλισσες, προσπαθούμε να τις αποφύγουμε για να μην μας τσιμπήσουν αλλά η πασίγνωστη ηθοποιός Gwyneth Paltrow μίλησε για την «μελισσοθεραπεία». Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στην New York Times πως αφορά σε μια θεραπεία χιλιάδων ετών, η οποία χρησιμοποιείται για να απαλλαγεί κανείς από φλεγμονές και ουλές αλλά αναμφισβήτητα είναι μια οδυνηρή διαδικασία .

3. Σπρέι γάλακτος

Σύμφωνα με το Allure , η Cindy Crawford ψεκάζει το σώμα της με γάλα αρκετές φορές μέσα στην ημέρα. Το γάλα περιέχει «λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στην επανόρθωση και στην ενυδάτωση του δέρματος» σημειώνει ο δερματολόγος Jason Emer.

4. Ταϊλανδική θεραπεία με… χαστούκια

Κι όμως…τα ελαφρά χαστούκια βοηθούν στην μείωση των ρυτίδων αλλά και των πόρων.

Πηγή: fitday.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved