Σπιτικές μάσκες ομορφιάς για όλο το βράδυ – Θα κάνουν το δέρμα σας να λάμψει

Τι είναι οι overnight μάσκες ομορφιάς και πώς να φτιάξετε τις δικές σας.

Σπιτικές μάσκες ομορφιάς για όλο το βράδυ – Θα κάνουν το δέρμα σας να λάμψει
Bigstock

Ο ύπνος είναι ευεργετικός για την επιδερμίδα και μπορείτε να της δώσετε ακόμα ένα boost ενυδάτωσης και φροντίδας εφαρμόζονται σπιτικές overnight μάσκες που θα φτιάξετε μόνες σας.

Τι είναι οι overnight μάσκες ομορφιάς;

Οι overnight μάσκες είναι οι μάσκες ομορφιάς που τις αφήνετε να δράσουν όλο το βράδυ. Περιέχουν ωφέλιμα για την επιδερμίδα συστατικά και μπορείτε να τις συμπεριλάβετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Συνταγές για σπιτικές μάσκες

Μάσκα με λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, καθώς μειώνει τις φλεγμονές, ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία.

Τι να κάνετε: Βάλτε σε ένα δοχείο 1 κουταλάκι του γλυβκού λάδι καρύδας και προσθέστε μερικές σταγόνες από tea tree oil. Ανακατέψτε και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να κάνετε μασάζ σε όλη την περιοχή του προσώπου. Αποφύγετε αυτή τη μάσκα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ακμής.

Μάσκα με αλόη και βιταμίνη Ε

Η αλόη είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και ένζυμα και έχει ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα.

Τι να κάνετε: Σε ένα μικρό μπολ βάλτε μία κουταλιά της σούπας τζελ αλόης και το υγρό από δύο κάψουλες βιταμίνης Ε. Ανακατέψτε και εφαρμόστε σε όλη την περιοχή του προσώπου.

Μάσκα με πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών με πολλαπλά οφέλη για το δέρμα.

Τι να κάνετε: Φτιάνε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και μόλις κρυώσει βουτήξτε ένα κομματάκι βαμβάκι και εφαρμόστε σε όλη την περιοχή του προσώπου ταμποναριστά.

prasino-tsai-ofeli-diatrofi.jpg

Μάσκα με ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Επίσης, έχει ενυδατική δράση.

Τι να κάνετε: Σε ένα μπολ βάλτε μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο στα χέρια σας και αλείψτε το σε όλο το πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

Πηγή πληροφοριών: bebeautiful.in

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved