Εξαφανίστε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κάνοντας αυτές τις κινήσεις

Ποιος σας είπε ότι μόνο το σώμα μας χρειάζεται γυμναστική για να είναι σφικτό και σφριγηλό;

Εξαφανίστε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια κάνοντας αυτές τις κινήσεις

Όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, λιγότερο ελαστικό και οι ρυτίδες και τα άλλα σημάδια του χρόνου, είναι αναπόφευκτα. Οι κρέμες και οι μάσκες προσώπου καθυστερούν τη γήρανση του δέρματος.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λεία και σφριγηλή , όπως η γυμναστική προσώπου. Ναι, καλά διαβάσατε. Μπορείτε να γυμνάσετε το πρόσωπό σας και με αυτόν τον τρόπο μάλιστα, να εξαφανίσετε τις ρυτίδες που έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ακήσεις για να εξαφανίσετε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Τα μάτια συνήθως είναι αυτά τα οποία προδίδουν την ηλικία μας. Γι'αυτό κι εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικές ακσήσεις που καλό θα είναι να τις κάνετε, όταν βρείτε χρόνο.

Βήμα 1

Ακουμπήστε τους δείκτες των χεριών σας ανάμεσα στα φρύδια και τους αντίχειρες στις γωνίες των ματιών. Κλείνετε σφιχτά τα βλέφαρα, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνετε το δέρμα με τους δείκτες προς τα πάνω και με τους αντίχειρες προς τα έξω. Κρατήστε τα για 40 δευτερόλεπτα.

askiseis gia ta matia 1

Διαβάστε επίσης: Tips για μαμάδες: DIY αντιγηραντική κρέμα προσώπου με ρύζι

Βήμα 2

Ακουμπήστε τα δάχτυλα και των δύο χεριών οριζόντια στο μέσο του μετώπου. Ανασηκώστε τα φρύδια όσο μπορείτε, ενώ με τα δάχτυλα σπρώξτε το δέρμα προς τα κάτω. Κρατήστε την πίεση για 30 δευτερόλεπτα.

Βήμα 3

Ακουμπήστε τις άκρες από τους δείκτες σας στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, έτσι που να αγγίζετε τις κάτω βλεφαρίδες. Κοιτάξτε έντονα προς τα πάνω, με τρόπο ώστε να νιώθετε το μυ στο κάτω βλέφαρο να σφίγγεται. Κρατήστε αυτήν τη θέση για 40 δευτερόλεπτα.

Κάντε αυτές τις ασκήσεις και θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα θα γίνει πιο ελαστικό και οι ρυτίδες που είχατε θα είναι πιο αχνές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved