Ομορφιά για μαμάδες: Γιατί να χρησιμοποιείτε πετσετάκια με μικροΐνες στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Τα πετσετάκια με μικροΐνες θα γίνουν ο σύμμαχός σας στην περιποίηση της επιδερμίδας σας. 

Ομορφιά για μαμάδες: Γιατί να χρησιμοποιείτε πετσετάκια με μικροΐνες στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Γιατί να χρησιμοποιείτε πετσετάκι μικροϊνών φού πλύνετε το πρόσωπό σας

Bigstock

Τα πετσετάκια μικροϊνών είναι εξαιρετικά χρήσιμα στο καθάρισμα των ηλεκτρονικών συσκευών όπως η τηλεόραση ή το τάμπλετ. Επίσης απομακρύνουν τη σκόνη από κάθε επιφάνεια με μία κίνηση και χωρίς να μεταφέρουν τα σωματίδια στον υπόλοιπο χώρο. Ακόμα μία χρήση τους; Στη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Τα πανάκια με μικροΐνες λόγω της σύστασης και της υφής τους θεωρούνται τα ιδανικά για να σκουπίζετε το πρόσωπό σας και παρακάτω αναλύονται όλα τα οφέλη από τη χρήση τους.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέξετε την κατάλληλη πετσέτα για το πρόσωπό σας

Στην περιποίηση του προσώπου συνήθως δίνεται έμφαση στα σαπούνια, τις κρέμες και γενικά τα καλλυντικά. Ωστόσο, εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή της κατάλληλης πετσέτας και αυτό γιατί εάν το ύφασμα είναι πολύ σκληρό μπορεί να ερεθίσει ή ακόμα και να τραυματίσει το πρόσωπο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε πετσέτες με μικροΐνες

Είναι σούπερ απορροφητικά. Τα πανάκια με μικροΐνες απορροφούν γρήγορα το οποιοδήποτε υγρό από το πρόσωπο με τη λιγότερη δυνατή τριβή, το οποίο σημαίνει και μικρότερος κίνδυνος για ερεθισμούς και μολύνσεις.

Είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα. Η υφή στα πετσετάκια μικροϊνών είναι μαλακή και ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Κάνουν απαλή απολέπιση στο δέρμα. Τρίψτε το πρόσωπό σας με μία πετσέτα μικροϊνών και θα έχετε μία ήπια απολέπιση της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα.

Είναι… αντιβακτηριδιακές. Οι μικροΐνες είναι τόσο λεπτές που μπορούν να παγιδέψουν και να απομακρύνουν μικρά βακτήρια.

Πώς φροντίσετε τις πετσέτες με μικροΐνες

Οι πετσέτες με μικροΐνες θα πρέπει να πλένονται τακτικά, ιδανικά μετά από κάθε χρήση, με ήπιο απορρυπαντικό και στο χέρι. Εάν τις πλύνετε στο πλυντήριο επιλέξτε ένα ήπιο πρόγραμμα πλύσης. Σημαντικό επίσης είναι να πλένετε τις πετσέτες μόνο με κρύο νερό και αυτό γιατί το ζεστό νερό καταστρέφει τις ίνες.

Μετά το πλύσιμο κρεμάστε τις πετσέτες και αφήστε τις να στεγνώσουν φυσικά και όχι στο στεγνωτήριο. Διπλώστε τις και αποθηκεύστε τις διπλωμένες μόνο εφόσον έχουν στεγνώσει πολύ καλά.

Με πληροφορίες από healthnews.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved