Τα 6 πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά για το πρόσωπο

Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μία φυσική διαδικασία, έχει σχέση με το χρόνο και κανείς δεν μπορεί να την αποφύγει.

Τα 6 πιο αποτελεσματικά αντιγηραντικά συστατικά για το πρόσωπο

Η περιποίηση της επιδερμίδας σας με συγκεκριμένα ενεργά συστατικά από νωρίς, μπορεί να επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης και να βελτιώσει την εμφάνισή της. Τα πιο αποτελεσματικά συστατικά αντιγηραντικής φροντίδας του προσώπου σας, που πρέπει να γνωρίζετε, είναι:

Βιταμίνη C: Φωτίζει το κουρασμένο, θαμπό δέρμα και το προστατεύει από περιβαλλοντικές βλάβες, όπως ρύπανση, ελεύθερες ρίζες και ακτίνες UV.

Βιταμίνη Β3 ή νιασιναμίδη: Αναβαθμίζει την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου, μειώνοντας τις κηλίδες υπερμελάγχρωσης, τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες ενώ βελτιώνει και την ελαστικότητά της.

Υαλουρονικό οξύ: Δεσμεύει την υγρασία στο δέρμα για να τονώσει την όψη της επιδερμίδας.

Ρετινόλη: Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Πεπτίδια: Ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ παράλληλα ενεργούν ως αντιοξειδωτικά. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την εμμηνόπαυση, καθώς μειώνονται τα επίπεδα κολλαγόνου.

Ραμνόζη: Ενισχύοντας τη δομή του δέρματος, εναρμονίζει τα τριχοειδή τοιχώματα του αίματος που είναι από κολλαγόνο, μειώνει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Επίσης μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και έχει μια εντυπωσιακή λειαντική επίδραση σφριγηλότητας.

Δείτε αναλυτικά τ’ αποτελεσματικά προϊόντα της σειρά Liftactiv & Liftactiv Supreme της Vichy, που εξειδικεύονται στην αντιγήρανση:

Σειρά Liftactiv

  • Collagen Specialist αντιγηραντική κρέμα προσώπου με πεπτίδια για 3x φορές περισσότερη παραγωγή κολλαγόνου.
  • Collagen Specialist SPF25 αντιγηραντική, αντηλιακή κρέμα προσώπου με βιοπεπτίδια που μειώνουν τις ρυτίδες και τις κηλίδες, και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου.
  • Collagen Specialist αντιγηραντική κρέμα νύχτας με πεπτίδια για ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.
  • Retinol Specialist αντιγηραντική κρέμα προσώπου με αντιγηραντικό σύμπλοκο που διορθώνει τις ρυτίδες ακόμη και τις πιο βαθιές και επίμονες.
  • Specialist Β3 κρέμα προσώπου SPF50 για πρόληψη και διόρθωση των κηλίδων και των ρυτίδων έως και 71%.
  • Specialist B3 Serum προσώπου για πρόληψη και επιδιόρθωση των κηλίδων.
  • Specialist Cyclo-C night peel αμπούλες αντιγήρανσης με σύμπλοκο γλυκολικού οξέος για μείωση σημαδιών γήρανσης.

Σειρά Liftactiv Supreme

  • Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου (κανονικό και μικτό δέρμα) με ραμνόζη που κάνει την επιδερμίδα πιο άνετη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο λεία.
  • Αντιγηραντική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες με ραμνόζη για επανόρθωση των ρυτίδων και αύξηση της σφριγηλότητας (ολικό αποτέλεσμα lifting σε 1 μήνα).
  • Αντιρυτιδική και συσφιγκτική κρέμα ημέρας με SPF30 με υαλουρονικό οξύ που ενισχύει τη σφριγηλότητα, λειαίνει τις εγκατεστημένες ρυτίδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων που προκαλούνται από τη UVA ακτινοβολία.
  • Αντιρυτιδική κρέμα ματιών για αποτέλεσμα lifting 360° στο βλέμμα και γύρω από τα μάτια (λείανση των ρυτίδων, ανόρθωση των βλεφάρων, ελάττωση σε μαύρους κύκλους και σακούλες). Κατάλληλα ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Κρέμα νύχτας με ραμνόζη για αποτελεσματικό lifting μεγάλης διάρκειας και συσφιγκτική φροντίδα.
  • Vitamin C αντιρυτιδικό serum προσώπου με αντιοξειδωτικό σύμπλοκο που ενισχύει τις αντιοξειδωτικές άμυνες της επιδερμίδας κατά 83%.
  • Serum 10 αντιγήρανσης προσώπου με ραμνόζη για ολική μεταμόρφωση της επιδερμίδας σε 10 σημάδια γήρανσης (ορατή αποτελεσματικότητα σε 10 ημέρες).
  • ΗΑ Epidemic Filler αντιγηραντικός ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ που αναπληρώνει το 100% της καθημερινής απώλειας υαλουρονικού οξέος της επιδερμίδας και μείνει τις ρυτίδες κατά 47% και τις λεπτές γραμμές κατά 60%.
  • Serum ματιών και βλεφαρίδων με ceramides και ραμνόζη για πλήρη μεταμόρφωση ματιών και 42% πυκνότερες βλεφαρίδες.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved