Ομορφιά για μαμάδες: Οδηγίες για να τριμάρετε σωστά τα φρύδια σας

Τι να προσέξετε στο τριμάρισμα των φρυδιών και πώς θα το πετύχετε σε τρία βήματα

Ομορφιά για μαμάδες: Οδηγίες για να τριμάρετε σωστά τα φρύδια σας
Bigstock

Η μόδα των τελευταίων ετών προστάζει πυκνά και έντονα φρύδια, όχι όμως και απεριποίητα. Τα περιποιημένα φρύδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο βλέμμα και στην αρμονία του προσώπου. Και όταν λέμε περιποιημένα φρύδια, εννοούμε με σχήμα και το κατάλληλο τριμάρισμα.

Συμβουλές για το τριμάρισμα των φρυδιών

Πρώτα από όλα είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτά είναι:

Βουρτσάκι. Μοιάζει με το βουρτσάκι της μάσκαρα, αλλά δεν έχει χρώμα, ούτε διάφανο τζελ.

Ψαλίδι για τα φρύδια. Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε όποιο ψαλίδι να’ ναι για να τριμάρετε τα φρύδια σας. Υπάρχουν ειδικά ψαλίδια, άλλα καμπυλωτά και άλλα με χτενάκι που είναι πιο βολικά και σίγουρα καταλληλότερα για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.

Τσιμπιδάκι για τα φρύδια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε μικρά τριχάκια ανάμεσα ή γύρω από τα φρύδια. Γενικά μην το παρακάνετε και έχετε στο μυαλό σας ότι καλύτερα να βγάλετε τα φρύδια σας λιγότερο παρά το αντίθετο.

Πώς τριμάρετε τα φρύδια σας βήμα-βήμα

Βήμα 1ο: Χτενίστε τα φρύδια προς τη φορά που μακραίνει η τρίχα για να αποφύγετε να δημιουργηθούν κενά και ατυχήματα.

Βήμα 2ο: Ξεκινήστε το τριμάρισμα με το ειδικό ψαλίδι, κόβοντας αρχικά τις τρίχες που προεξέχουν. Μην χρησιμοποιείτε το βουρτσάκι κατά το τριμάρισμα γιατί είναι πιο πιθανό έτσι να κόψετε περισσότερο από όσα θα θέλατε.

Βήμα 3ο: Ελέγξτε ξανά βουρτσίζοντας τις τρίχες προς τη φορά που φυτρώνουν και γεμίστε με ένα μολύβι στο χρώμα της τρίχας τυχόν σημεία που έχουν κενά.

Το κάθε πότε θα κάνετε την παραπάνω διαδικασία εξαρτάται από το πόσο γρήγορα μακραίνουν οι τρίχες σας και τα φρύδια σας.

Μπορείτε να δυναμώσετε τα φρύδια σας χρησιμοποιώντας έλαια όπως είναι το καστορέλαιο και το έλαιο καρύδας.

Με πληροφορίες από: ipsy.com

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved