Ομορφιά για μαμάδες: Τέσσερις τρόποι να διαρκεί το άρωμά σας περισσότερο

Για να διαρκεί το άρωμά σας, δοκιμάστε αυτά τα tips. 

Ομορφιά για μαμάδες: Τέσσερις τρόποι να διαρκεί το άρωμά σας περισσότερο
Bigstock

Κάθε γυναίκα θέλει το άρωμά της να διαρκεί όσο το δυνατό περισσότερο στη διάρκεια της μέρας.

Να μυρίζει όμορφα και να αποπνέει, ει δυνατόν, μια αίσθηση φρεσκάδας χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνει κάθε τρεις και λίγο.

Για να έχει διάρκεια το άρωμα μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

Εφαρμόστε το άρωμα αμέσως μετά το ντους

Η διάρκεια του αρώματος εξαρτάται από το πώς και πότε το ψεκάζετε πάνω σας. Μετά το ντους, οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί και μπορεί να απορροφήσει το άρωμα, επομένως είναι ένας καλός τρόπος για να μυρίζετε όμορφα …ώρες.

aroma.jpg

Εφαρμόστε άρωμα σε ενυδατωμένο δέρμα

Ακόμα κι αν ξεχάσατε να βάλετε το άρωμά σας μετά το μπάνιο ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε ένα γρήγορο ντους το πρωί, προσπαθήστε να ενυδατώσετε το δέρμα σας πριν ψεκαστείτε με το άρωμά σας. Η ενυδατωμένη επιδερμίδα «κλειδώνει» το άρωμα με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο.

Εφαρμόστε το άρωμα στα σωστά σημεία

Μπορεί να ψεκάζεστε από την …κορυφή ως τα νύχια θεωρώντας ότι έτσι το άρωμά σας θα διαρκέσει περισσότερο. Όμως, το μυστικό είναι να το εφαρμόσετε στα σωστά σημεία και αυτά δεν είναι άλλα από τους καρπούς, τον λαιμό, το εσωτερικό των αγκώνων ακόμα και πίσω από τα γόνατα!

aroma.jpg

Μην τρίβετε το άρωμα

Όταν απλώνετε άρωμα στους καρπούς και συνηθίζετε να το τρίβεται για να …απλωθεί, το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξασθενίσετε την ορμή του. Το τρίψιμο διασπά τις χημικές ουσίες με αποτέλεσμα μετά από μερικές μόνο ώρες να μη σας μυρίζει σχεδόν καθόλου το άρωμά σας. Μπορείτε απλά να ταμπονάρετε στο δέρμα σας αν το άρωμα σας είναι σε roll-on.

Έξτρα tip

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης σε σημεία που αναφέραμε πριν ψεκάσετε το άρωμά σας. Η βαζελίνη λειτουργεί ως πρόσθετο ενυδατικό στοιχείο για το άρωμα, βοηθώντας το να διαρκέσει περισσότερο.

Πηγή: femina.in

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved