Ομορφιά για μαμάδες: Φυσικοί τρόποι να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας

Αποκτήστε πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικά υλικά.

Ομορφιά για μαμάδες: Φυσικοί τρόποι να δυναμώσετε τις βλεφαρίδες σας

Οι πυκνές βλεφαρίδες έχουν άλλη γοητεία. Κάνουν το βλέμμα πιο διαπεραστικό και λίγη μάσκαρα μπορεί να απογειώσει το αποτέλεσμα.

Πολλές γυναίκες επιλέγουν να βάλουν ψεύτικες, έαν όμως κάτι τέτοιο είναι λίγο extreme για εσάς, υπάρχουν τρόποι να δυναμώσετε τις δικές σας χρησιμοποιώντας φυσικά και αγνά υλικά.

Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι γνωστό ότι δυναμώνει την τρίχα και αυτό λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά οξέα. Προτείνεται σε γυναίκες με λεπτές βλεφαρίδες και σύμφωνα με τους beauty experts, μπορεί να δώσει όγκο κάνοντάς τις πιο πυκνές.

Τι να κάνετε: Βάλτε καστορέλαιο στις βλεφαρίδες σας με μία μπατονέτα και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Καλό είναι να κάνετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά για ορατά αποτελέσματα σε δύο με τρεις μήνες.

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και είναι ιδανικό για επανόρθωση της τρίχας.

Τι να κάνετε: Βράστε πράσινο τσάι και αφήστε το να κρυώσει. Με μία μπατονέτα βάλτε πράσινο τσάι στις βλεφαρίδες και αφήστε το να δράσει για όλο το βράδυ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο τσάι έως και τρεις με τέσσερις μέρες μετά. Επαναλάβετε τη διαδικασία για έναν μήνα.

puknes-vlefarides.jpg

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / Kalea Jerielle

Βαζελίνη

Ένα παλιό tip για μακριές και πυκνές βλεφαρίδες.

Τι να κάνετε: Βάλτε λίγη βαζελίνη στις βλεφαρίδες και αφήστε την για λίγη ώρα να δράσει, όχι όμως όλο το βράδυ όπως στις παραπάνω περιπτώσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την βαζελίνη καθημερινά και θεωρείται ασφαλής για τα μάτια.

Έλαιο καρύδας

Το λάδι καρύδας χρησιμοποιείται στην περιποίηση των μαλλιών και λόγω των συστατικών του θεωρείται ότι βοηθάει στην πρόληψη της τριχόπτωσης.

Τι να κάνετε: Βουτήξτε μία μπατονέτα στο λάδι καρύδας και εφαρμόστε στις στην περιοχή. Αφήστε το έλαιο καρύδας να δράσει όλο το βράδυ και το επόμενο πρωί πλύνετε το πρόσωπό σας κανονικά.

*Με πληροφορίες από thepinkvelvetblog.com, stylecraze.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved