Ομορφιά για μαμάδες: Tips για να αποκτήσετε όμορφα φρύδια

Εύκολα tips για να αποκτήστε τα τέλεια φρύδια.

Ομορφιά για μαμάδες: Tips για να αποκτήσετε όμορφα φρύδια
Bigstock

Τα περιποιημένα φρύδια που κάνουν τα κουρασμένα μάτια να φαίνονται «ανοιχτά» και λαμπερά κάνουν όλη τη διαφορά στην εμφάνισή σας.

Οι επισκέψεις στο κομμωτήριο ή σε κάποιο κέντρο αισθητικής δεν αποτελούν πάντα προτεραιότητα για τις πολυάσχολες μαμάδες, οπότε δείτε πώς να έχετε όμορφα φρύδια με πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας.

Διατροφή

Για να έχετε λαμπερά και δυνατά φρύδια προτιμάτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες Β, Β1, Β2, βιοτίνη (θα τις βρείτε σε γαλακτοκομικά προϊόντα, δημητριακά ολικής αλέσεως, λαχανικά, φρούτα και κρέας), σίδηρο (θα τον βρείτε στα αυγά, τα φυλλώδη χόρτα, το κρέας και τα φρούτα), πρωτεΐνη (θα τη βρείτε στο κρέας, τους ξηρούς καρπούς και τα όσπρια).

Αγοράστε ένα βουρτσάκι για τα φρύδια

Πάντα να χτενίζετε τα φρύδια σας προς τα επάνω. Αν δεν έχετε βουρτσάκι φρυδιών και μια παλιά οδοντόβουρτσα θα κάνει την ίδια δουλειά.

Μαλακτικό φρυδιών

Το μαλακτικού φρυδιού μπορεί να βοηθήσει στη θρέψη και την ενίσχυση των τριχών. Καλό είναι να το χρησιμοποιήσετε δύο φορές την ημέρα για τρεις μήνες.

Tips για να βγάλετε τα φρύδια σας σαν επαγγελματίες

Τα καλύτερα σπιτικά προϊόντα για τα φρύδια

Έχετε κενά στα φρύδια σας; Δεν μεγαλώνουν ή δεν βγαίνουν οι τρίχες; Χρησιμοποιήστε ένα από τα παρακάτω προϊόντα για να ενισχύσετε την ανάπτυξη τους:

  • Καστορέλαιο
  • Ελαιόλαδο
  • Γάλα
  • Λεμόνι
  • Λάδι καρύδας

Ξεφορτωθείτε τις γκρίζες τρίχες

Αν έχετε γκρίζες τρίχες στα φρύδια, απλώστε λίγη βαφή μαλλιών για να τα βάψετε. Επιλέξτε το χρώμα που βάζετε και στα μαλλιά σας. Αφήστε το για 5-7 λεπτά (όχι περισσότερο) και να είστε προσεκτικές σε ό,τι έχει να κάνει με την εφαρμογή. Βάλτε τη βαφή με μια μπατονέτα στα φρύδια προσεκτικά για να μην βάψετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved