Χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια που επέστρεψαν στα θρανία – Πάρτε ιδέες

Εντυπωσιακά και βολικά χτενίσματα με πλεξούδες που θα λατρέψουν μικρά και μεγάλα κορίτσια.

Χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια που επέστρεψαν στα θρανία – Πάρτε ιδέες
Instagram / brianasbraids

Τα σχολεία άνοιξαν και τα παιδιά προσαρμόζονται σταδιακά σε μία νέα καθημερινότητα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Η πρωινή ρουτίνα περιλαμβάνει ξύπνημα, προετοιμασία για το σχολείο, πρωινό γεύμα. Ο χρόνος είναι περιορισμένος και κάθε λεπτό που μπορείτε να κερδίσετε είναι πολύτιμο.

Εάν έχετε κορίτσια σίγουρα αρκετό χρόνο αφιερώνετε στα χτενίσματα. Τι σας προτείνουμε σήμερα για να γλιτώνετε χρόνο και να έχει το παιδί ένα χτένισμα, όμορφο, περιποιημένο και βολικό; Πλεξούδες.

Μπορεί να σας φαίνονται μπελαλίδικες, όμως άπαξ και μάθετε πώς να κάνετε την κάθε μία, θα σας παίρνει ελάχιστο χρόνο και σίγουρα το μικρό σας θα τις λατρέψετε.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Υπάρχουν οι εξής βασικές πλεξούδες: η απλή, η διπλή, η γαλλική, η γερμανική και η ψαροκόκαλο. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς να κάνετε την κάθε μία βήμα-βήμα.

Χτενίσματα με πλεξούδες για το σχολείο

Η Mariya είναι μαμά δύο κοριτσιών και κάθε μέρα τους κάνει απίθανα χτενίσματα με πλεξούδες. Η νεαρή μητέρα αφήνει τη φαντασία της ελεύθερη και συνδυάζει διαφορετικές πλεξούδες δίνοντας πρωτότυπες ιδέες.

Η Mariya φωτογραφίζει τις δύο κόρες της με τα χτενίσματά τους και δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο σε έναν λογαριασμό που έχει δημιουργήσει στο Instagram για τον σκοπό αυτό. Το Briana Braids έχει πάνω από 230 χιλιάδες ακολούθους περισσότερες από 2.500 χιλιάδες αναρτήσεις.

https://www.instagram.com/p/Chet3tQLCqX

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από τα χτενίσματα που ξεχωρίσαμε στην gallery που ακολουθεί. Αφού μάθετε πώς να κάνετε τις βασικές πλεξούδες, πάρτε ιδέες και κάντε εντυπωσιακά χτενίσματα για τα μικρά σας στο σχολείο.

Extra tip: Mπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά της κόρης σας από το προηγούμενο βράδυ και να κερδίσετε χρόνο.

Η Μεγάλη Μέρα: Δείτε περισσότερα άρθρα στο back to school αφιέρωμα του Mothersblog.gr και... καλή αρχή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved