Αυτά τα μυστικά ομορφιάς θα έπρεπε να μαθαίνει κάθε κόρη από τη μαμά της

Κάποια μυστικά ομορφιάς είναι διαχρονικά.

Αυτά τα μυστικά ομορφιάς θα έπρεπε να μαθαίνει κάθε κόρη από τη μαμά της

Κάθε μαμά μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της με την κόρη της, και της μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της.

Εμένα η μαμά μου, μου λέει μέχρι και σήμερα «πάνω από όλα γυναίκα», αυτό θα μου το πει όταν με δει να καμπουριάζω, ή να μην περπατάω τόσο καμαρωτή!

Παλιά οι μαμάδες έλεγαν «προς τα κάλη τι είναι ο πόνος», όταν έπρεπε να «θυσιάσεις» την άνεση σου στο βωμό της ομορφιάς σου, για παράδειγμα αν φορούσες άβολα ψηλά τακούνια.

Όμως υπάρχουν κάποιες συμβουλές και κάποια μυστικά ομορφιάς που δεν μοιάζουν με άλλα, είναι διαχρονικά και αξεπέραστα! Ποια είναι αυτά;

omorfia gia mamades

Δεν χρειάζεστε ακριβά προϊόντα για να έχετε υπέροχο δέρμα

Αυτή η συμβουλή ισχύει, εμείς σας έχουμε πολλές φορές παρουσιάσει τρομερές συνταγές για να δημιουργήσετε τα δικά σας σπιτικά καλλυντικά, και κρέμες προσώπου και σώματος, χρησιμοποιώντας μόνο αγνά υλικά που υπάρχουν στο σπίτι σας!

Δεν είναι ανάγκη να ξοδεύουμε μια περιουσία, για να περιποιηθούμε την εμφάνισή μας.

Είναι καλύτερα να ξεχωρίζεις για αυτό που είσαι παρά να μοιάζεις με κάποιον άλλο

Να είσαι ο εαυτός σου γιατί όλοι οι άλλοι είναι πιασμένοι! Δεν έχεις ανάγκη να μοιάσεις σε κανέναν! Είμαστε ήδη υπέροχες από μόνες μας!

Και σκεφτείτε ότι αν προσπαθήσουμε να μοιάσουμε σε κάτι που δεν είμαστε εμείς, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι μια κακιά απομίμηση!

Αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, γιατί το αξίζετε

Οι σύγχρονες γυναίκες και μαμάδες πνίγονται μέσα στην θάλασσα των υποχρεώσεων και δεν προλαβαίνουν να έχουν «χρόνο για πολυτέλειες», όπως πολλές φορές έχω ακούσει να αποκαλείται έτσι ο προσωπικός μας χρόνος.

Το να αφιερώσουμε λίγη ώρα μέσα στην ημέρα για να ασχοληθούμε με ό,τι εμείς χρειαζόμαστε, δεν είναι «χρόνιος για πολυτέλειες», είναι σπουδαίος χρόνος που θα μας δώσει χαρά και αυτοπεποίθηση.

Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Αν νιώθουμε όμορφα μέσα μας, αυτό θα φανεί, και η ομορφιά θα ακτινοβολήσει. Αν τρώμε κάθε μέρα υδατάνθρακες και λιπαρά, τότε σίγουρα θα νιώθουμε πρησμένες, και θα επηρεάζεται και η ψυχολογία μας.

Όταν τελειώνετε μια γυμναστική, δεν νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Ποτέ μην πηγαίνετε για ύπνο χωρίς να ξεβαφτείτε τέλεια

Αυτό μπορεί να μας φαινόταν ακατόρθωτο στα 20 μας, που γυρνούσαμε από ξενύχτι και κοιμόμασταν μέχρι και με τα ρούχα, αλλά όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ότι αυτό το μυστικό ομορφιάς είναι από τα πιο σημαντικά!

Επίσης ένα καλό ξεβαφτικό της φύσης είναι το ελαιόλαδο! Ένας καλός καθαρισμός προσώπου μπορεί να λειτουργήσει μαγικά.

Και μην ξεχνάτε ότι η πραγματική ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved