Ομορφιά για μαμάδες: Σπιτική κρέμα σώματος που μοσχοβολάει καρύδα

Φτιάξτε τη δική σας κρέμα σώματος με μόλις τρία υλικά.

Ομορφιά για μαμάδες: Σπιτική κρέμα σώματος που μοσχοβολάει καρύδα

Το καλοκαίρι η επιδερμίδα εκτίθεται στις υψηλές θερμοκρασίες και στον ήλιο και είναι πιο εύκολο να αφυδατωθεί. Η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας είναι συνεπώς απαραίτητη και από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά κόρον τους καλοκαιρινούς μήνες είναι οι κρέμες σώματος.

Οι κρέμες σώματος ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα σε βάθος. Βέβαια, δεν τις αγαπάμε μόνο για αυτό αλλά και γιατί μυρίζουν υπέροχα.

Σπιτική κρέμα σώματος με άρωμα καρύδας

Η μυρωδιά της καρύδας αρέσει στους περισσότερους και είναι ένα άρωμα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και τις ξέγνοιαστες στιγμές του. Στο εμπόριο υπάρχουν αρκετές κρέμες σώματος με άρωμα καρύδας, μπορείτε όμως πολύ εύκολα να φτιάξετε κι εσείς την δική σας και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόλις τρία υλικά.

Θα χρειαστείτε:

  • 215 γραμμάρια βαζελίνη με άρωμα cocoa butter
  • 235 ml lotion με άρωμα καρύδας
  • 115 γραμμάρια κρέμα με βιταμίνη Ε

Τι πρέπει να κάνετε:

H διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλώς βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε με ένα μίξερ μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει αφράτο.

Χρησιμοποιήστε ένα δοχείο που κλείνει αεροστεγώς για να αποθηκεύσετε την κρέμα. Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου.

kremes svmatos 2

Τα οφέλη της καρύδας για την επιδερμίδα

Η καρύδα έχει αντιγηραντικές, αντιθρομβωτικές και αντικαρκινογόνες ιδιότητες που προστατεύουν και ωφελούν την επιδερμίδα.

Επίσης, το έλαιο καρύδας είναι πλούσιο σε βιταμίνες Ε και λιπαρά οξέα και είναι γνωστό για της ενυδατικές του ιδιότητες. Είναι επίσης αντιβακτηριδιακό και αντιμυκητιακό και προστατεύει το δέρμα, ενώ παράλληλα έχει υπέροχη μυρωδιά.

Με πληροφορίες από thgunnysuck.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved