Tips για μαμάδες:Τρομερό hack λεύκανσης δοντιών με ακτινίδιο και αγγούρι (vid)

Tips για μαμάδες:Τρομερό hack λεύκανσης δοντιών με ακτινίδιο και αγγούρι (vid)
Photo by Kabir Kotwal on Unsplash

Μια σπιτική συνταγή για λεύκανση δοντιών έχει προσελκύσει την προσοχή των οδοντιάτρων.

Η μέθοδός ενός TikToker είναι φθηνή, μη τοξική και, το πιο εκπληκτικό, δεν πρόκειται για χάσιμο χρόνου, όπως μπορεί να είναι άλλες DIY hacks λεύκανσης, σύμφωνα με έναν οδοντίατρο.

«Τα ακτινίδια είναι γεμάτα με ασβέστιο και τα αγγούρια απαλλάσσουν κάθε βακτήριο στο στόμα, το οποίο με τη σειρά του δίνει πιο λευκά δόντια», υποσχέθηκε ο γνωστός TikToker.

DIY hack λεύκανσης δοντιών

Ένας πουρές από φέτες ακτινιδίου, μαγειρική σόδα και αγγούρι μπορεί να μην ακούγεται αμέσως ελκυστικός, αλλά προφανώς το βούρτσισμα των δοντιών σας με μια μικρή μερίδα από το μείγμα μπορεί να καθαρίσει και να φωτίσει αποτελεσματικά τα δόντια σας.

Ο Armen Adamjan (@creative_explained) μοιράστηκε τη συνταγή του, η οποία έκτοτε έχει γίνει viral, με πάνω από 291.000 προβολές. Στο βίντεο, ο Adamjan λέει ότι ανακατεύοντας τα τρία αυτά υλικά, και βουρτσίζοντας τα δόντια με την πάστα δύο φορές την εβδομάδα, δημιουργεί ένα απίστευτο αποτέλεσμα λεύκανσης.

Πολλοί άνθρωποι πήγαν στα σχόλια για να πουν ότι είναι αλλεργικοί στα ακτινίδια, αλλά άλλοι ήταν πιο θετικοί, λέγοντας ότι ήθελαν να δοκιμάσουν το hack.

Η ομάδα του Mothersblog, βέβαια θα σας πρότεινε αν και εσείς είστε αλλεργικοί στο ακτινίδιο να προσθέσετε λεμόνι ή φράουλες. Ωστόσο δύο φορές την εβδομάδα είναι πολλές και μπορεί να καταστραφεί το σμάλτο των δοντιών. Μια φορά την εβδομάδα αρκεί. Την ημέρα που θα κάνετε το συγκεκριμένο hack αποφύγετε ροφήματα με χρωστικές ουσίες, για να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Το δοκιμάσαμε και εμείς, και είδαμε όντως διαφορά από την πρώτη κι όλας φορά!

Δείτε το βίντεο με τη συνταγή



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved