Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικές συμβουλές ομορφιάς - Λάμψτε στο πι και φι

Ομορφιά για μαμάδες: Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να εφαρμόσετε αυτές τις απλές συμβουλές

Οι πιο αποτελεσματικές σπιτικές συμβουλές ομορφιάς - Λάμψτε στο πι και φι
Photo by kevin laminto on Unsplash

Το να βρείτε χρόνο για να γίνετε λαμπερές όταν έχετε παιδιά μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση. Μερικές φορές ακόμα και ο χρόνος για ένα ζεστό ντους φαντάζει πολύτιμος. Αλλά επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια περιποιημένη εξωτερική εμφάνιση σε κάνει να νιώθεις καλά και εσωτερικά, αξίζει να βρεις τρόπους για να αισθάνεσαι όμορφη κάθε μέρα.

Σας παρουσιάζουμε τα πιο οικονομικά και φυτικά προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Θα νιώθετε κάθε μέρα προσεγμένες, χωρίς να τρώτε χρόνο σε χώρους αισθητικής και περιποίησης. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός για να εφαρμόσετε αυτές τις απλές συμβουλές!

Λάδι καρύδας

Καλό είναι μια φορά την εβδομάδα να το απλώνετε παντού στο σώμα και το πρόσωπό σας σαν ενυδατική κρέμα, αλλά κυρίως στα μαλλιά σας ως θεραπεία βαθιάς περιποίησης για όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, θα έχετε το πιο απαλό δέρμα και τα μαλλιά σας θα είναι ενυδατωμένα και θα λάμπουν όσο ποτέ!

Σπιτική κρέμα ματιών λαδιού νυχτολούλουδου

Τρόπος παρασκευής

Ρίξτε λίγο νερό μέσα σε μια κατσαρόλα και βάλτε την σε υψηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίξτε το λάδι καρύδας, τη 1 κουταλιά της σούπας βιταμίνη Ε και το λάδι νυχτολούλουδου σε ένα μικρό γυάλινο μπολάκι. Βάλτε το μπολ στο νερό μέχρι να ζεσταθεί. Όταν θερμανθεί αφαιρέστε το από τη φωτιά και προσθέστε 5 περίπου σταγόνες αιθέριου ελαίου. Αφήστε το να κρυώσει και ρίξτε το σε ένα μικρό δοχείο. Η νέα σας κρέμα είναι έτοιμη για χρήση.

Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι το πλέον κατάλληλο φυσικό προϊόν για την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματός σας. Αποκαθιστά το δέρμα σε επίπεδο κυτταρικό και φημίζεται για τις αντιγηραντικές ιδιότητές του. Εφαρμόστε τη νέα σας σπιτική κρέμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, όποτε εσείς το κρίνετε απαραίτητο. Αυτή η κρέμα θα σας χαρίσει σίγουρα μια πιο νεανική όψη και θα αναζωογονήσει την περιοχή γύρω από τα μάτια σας.

omorfia gia ginaikes

Photo by Morgan Alley on Unsplash

Ασπράδι αβγού

Πάρτε ένα ασπράδι αβγού και χτυπήστε το με το αναδευτήρα σας καλά. Εφαρμόστε κάτω από τα μάτια σας με τη βοήθεια ενός πινέλου. Αφήστε το να στεγνώσει και να δράσει για 15 με 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με άφθονο νερό και σκουπίστε το καλά με μια πετσέτα. Το ασπράδι του αβγού είναι εξαιρετικός αρωγός για την σύσφιξη και την τόνωση του δέρματος.

Κρέμα με αβοκάντο και γιαούρτι

Βάλτε 1 πολτοποιημένο ώριμο αβοκάντο, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και 1 μια κουταλιά της σούπας μέλι. Απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο και αφήστε το για 20 λεπτά, έπειτα ξεπλύνετε την επιδερμίδας σας καλά με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσεις άφωνες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved